• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ugovor sa Etihadom će ubrzo biti objavljen

Izvor mondo.rs

Sve u vezi s osnivanjem Er Srbija biće obelodanjeno narednih sedmica, izjavio je Siniša Mali.

Naravno da će ugovor o osnivanju Er Srbije postati javan. Razgovarali smo sa predstavnicima Etihada, i oni su saglasni da ugovor bude javan. U narednih nekoliko sedmica sve će biti obelodanjeno,  najavio je u razgovoru za "Danas" Siniša Mali, predsednik Privremenog organa Beograda i savetnik za finansije i privredu prvog potpredsednika srpske vlade Aleksandra Vučića.

U vezi s poslom s Etihadom, Mali je precizirao da je održan sastanak Nadzornog odbora Er Srbije, što je navođeno kao preduslov za objavljivanje ugovora.

"Sastanak je održan i dali smo nalog pravnicima da pripreme dokumente. Ugovor je ozbiljan, dobili smo partnera koji je potpuno promenio način rada domaćeg avioprevoznika. Za dva-tri meseca biće u potpunosti obnovljena avio-flota i Er Srbija je jedan od indikatora kako treba raditi kada je reč o rekonstruisanju javnih preduzeća i privatizacijama. O Er Srbiji se već govori kao o lideru u regionu", objašnjava Mali.

Na pitanje da će on ili Zorana Mihajlović biti kandidat za gradonačelnika SNS  Mali kaže da nije razgovarao sa Vučićem na tu temu niti je razmišljao o tome.

"Moj zadatak je da najbolje moguće obavim posao predsednika Privremenog organa i da pripremimo održavanje gradskih izbora. Zadovoljstvo je i obaveza voditi grad od dva miliona ljudi. Moje obaveze se završavaju u trenutku kada se formira nova gradska vlast i savetnik sam za privredu i finansije gospodina Vučića, pa ćemo razgovarati", rekao je Mali za "Danas".

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

majk

hajde i to cudo da vidimo,samo u srbiji svi se zalazu za transparentnost a kako dodju na vlast to svi zaborave pa tako i ovi iz sns

Goran

Ako vec nista nemate da sakrijete zasto ga ne objavite sada pre izbora?

dejan

cim prodju izbori

special image