Sa toplijom sezonom stižu nam ukusni plodovi koje svi vole: jagode, trešnje, grožđe, pa lubenica, dinja...
Međutim, problem je što ovi plodovi kratko traju, brzo gube na svežini i uskraćuju nam uživanje u njihovom zanosnom ukusu.
Ipak, postoji način kako da jagode sačuvate od propadanja. Za početak, napravite mešavinu jabukovog sirćeta i vode u odnosu 1:10.
Jagode potopite u ovaj rastvor i ostavite ih nekoliko minuta, zatim ih isperite, ocedite i prebacite na čistu kuhinjsku krpu kako bi se što bolje osušile.
Nakon toga jagode stavite u frižider, a trebalo bi da posle ovakvog tretmana ostanu sveže i do dve nedelje.
Jovanović spasao Partizan: Odbranio penal, "zaključao" gol i sačuvao tri boda za kraj godine!
Prvo oglašavanje Čede Jovanovića o razvodu: "Nešto se čoveku desi što ne može da sanja, ja sam to doživeo "
Ovo je trudna verenica ubijenog Nikole iz Kaluđerice: Napadači pucali kroz prozor, čula se vriska i škripa guma
Lalatović skočio na Dudića, novinari sprečili tuču! Pogledajte haos posle utakmice u Novom Sadu
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!