Sa toplijom sezonom stižu nam ukusni plodovi koje svi vole: jagode, trešnje, grožđe, pa lubenica, dinja...
Međutim, problem je što ovi plodovi kratko traju, brzo gube na svežini i uskraćuju nam uživanje u njihovom zanosnom ukusu.
Ipak, postoji način kako da jagode sačuvate od propadanja. Za početak, napravite mešavinu jabukovog sirćeta i vode u odnosu 1:10.
Jagode potopite u ovaj rastvor i ostavite ih nekoliko minuta, zatim ih isperite, ocedite i prebacite na čistu kuhinjsku krpu kako bi se što bolje osušile.
Nakon toga jagode stavite u frižider, a trebalo bi da posle ovakvog tretmana ostanu sveže i do dve nedelje.
"Dok sam živ, plakaću za njima": Goran Vesić kroz suze objasnio zašto podnosi ostavku (Video)
Zvezda od dominacije do problema u Pioniru: Trojkaška rapsodija, drama i pobeda u derbiju kola!
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Dominacija Partizana u Železniku: Ubedljiva pobeda za 7-0, razigrao se i Vašington
Goran Vesić podnosi ostavku!