• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren put od Subotice do petlje Istok

Izvor Tanjug

Ministarska saobraćaja i infrastrukture pustila je danas u saobraćaj rekonstruisani put od Bajnatske ulice u Subotici do petlje Istok na autoputu

Ministarke saobraćaja Zorana Mihajlović je najavila da će se njeno ministarstvo u narednom periodu ozbiljno pozabaviti održavanjem puteva.

Rekonstrukcija puta dugog sedam kilometara koštala je državu oko 90 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 "Mi ćemo se pozabaviti načinom finansiranja održavanja puteva i odnosom između Puteva Srbije i mnogih podizvođača i regulisati njihove ugovore koje imaju od 1992. godine", kazala je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da će Vlada pokušati da obezbedi dovoljno novca za održavanje puteva, ali i da će taj novac morati racionalno da se koristi.

Ministarka je najavila da će se u narednom periodu graditi krak Koridora 10 od Subotice do Kelebije i da neće stati nijedan projekat na izgradnji koridora 10 i 11.

Prema njenim rečima, zbog saniranja posledica poplava neće biti obustavljena ni realizacija nekih novih projekata, poput planirane izgradnje autoputa od Beograda do Zrenjanina.

Govoreći o obnovi na poplavljenim područjima, Mihajlović je naglasila da je važno da postoji bolja koordinacija između Vlade i lokalnih samouprava, kako bi bila izbegnuta nemarnost kod čišćenja kanala i izrade nasipima u slučaju novih elementarnih nepogoda.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tom Hark

Graditi krak od Kelebije do Subotice!? Kakav kapitalan i neverovatan projekat dužine oko 3.5 kilometra...

Trske

Kad ce vise da prestanu da otvaraju sve i svasta, cak i zakrpljene puteve otvaraju! Svi su isti gadi mi se.

special image