• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sedam Rambovih zapovesti za bolji život u 2015.

Izvor mondo.rs

Crnogorski muzičar Antonije Pušić je putem svoje Facebook stranice svim fanovima poželeo srećne civilne i verske praznike, blagdane, Novu godinu i tom prilikom podelio nekoliko saveta za bolji život.

 Rambo Amadeus novogodišnje želje za 2015. Izvor: MONDO - Petar Stojanović

Rambo
Izvor: MONDO - Petar Stojanović
Rok pevac i tekstopisac Rambo Amadeus poželeo je svima da u Novoj godini rade puno radno vreme i "to baš ono što vole i znaju, i da od toga mogu normalno da žive".

"Naravno, ta situacija nece sama pasti s neba, cilj postiže samo onaj ko ga je sebi prethodno postavio. Ideja, da bi bila realizovana, mora prethodno da bude detaljno smišljena. Da bi došli do ideje, krenite od želje. Šta želite da radite? Ako ne želite da radite uopšte, onda vam ovaj savjet ne vredi", napisao je Rambo i poželeo ljudima dobro zdravlje.

Rambo Amadeus ima i nekoliko saveta. Empirijskih.

1.Pazite šta i koliko jedete, jer moja je baba govorila da zdravlje ulazi na usta, ali to znaci da onda i bolest ulazi na usta, a internet je pun saveta na tu temu, izvolte proguglajte.

2. Ujutro popijte cim otvorite oci limunadu s mlakom vodom bez šecera. Ja sam tako vratio aparat za varenje u regrutsko stanje.

3. Vodu sa cesme za pice ledite u plasticnoj flaši, pa je otapajte na dnevnoj svetlosti, jer ce tako sav kamenac da se nataloži na dnu, a vi cete piti kvalitetnu vodu s vašeg privatnog glecera! Jeftinija je i bolja od flaširane!

4. Pazite s kim se družite. Glup prijatelj pravi više štete nego inteligentan neprijatelj. Provereno. Najvažnije je da imate bar dvoje za koje znate da su pametniji od vas. Ja imam, iako mi je teško da priznam.

5. U doba virtualne komunikacije, najbolje je da smanjite broj prijatelja na Facebooku, ali povecete kriterijum po kome cete birati cije cete postove pratiti. Vreme je najskuplje. Bolje da zijate u jednu tacku nego da tovarite mozak budalaštinama. Jer zijanje u jednu tacku je meditacija. Tovarenje budalaštinama je... mentalno trovanje.

6. Garderobu i sve ostale stvari menjajte izmedu sebe, trampa je najstariji oblik trgovine, ne treba vam ni dinara za to, a apsolutno zadovoljava drevni sakupljacki refleks.

7. Ne zaboravite da su moji koncerti i veceri glomazne poezije zabavni i poucni istovremeno, nakon programa svi izlaze mentalno bogatiji, i emocionalno osveženiji, puni elana i ideja, pa se karta koju platite ne može tretirati kao trošak, nego kao investicija, kako u moj rad tako i vaš razvoj.

Komentari 21

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milos

svetski car ... ;)

грађанин бананистана

Све док није виђен на рођендану М.Динкића.....

darence

rambo majstore...pshihoterapeute :)

Najnovije

Kolumnisti