• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je loše kad voditeljka piše ljubavne romane?

Izvor mondo.rs

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić o činjenici da joj je "nalepljena" etiketa voditeljke koja piše lake ljubavne romane.

Znamo je sa malih ekrana, a čitalačka publika zna i njene romane – prvi je objavila 2010, i otada je napisala još pet.

"Prvih pet romana prodati su u oko 200.000 primeraka, po knjizi se računa četiri čitaoca, dakle moje knjige je pročitalo skoro milion ljudi. Ali, odmah mi je 'nalepljena' etiketa voditeljke koja piše lake ljubavne romane", rekla je Vesna u emisiji "Svoj na svome sa Nenadom Milenkovićem".

"Recimo, Gordana Lazić, koja je, pod navodnicima, uticajna pesnikinja, završila je Srednju medicinsku školu. Ona je otvarala Sajam knjiga, član je Udruženja književnika, ali njoj niko nije rekao 'kako medicinska sestra može da bude važan čovek Udruženja'. Ali dobro je reći da je loše kada voditeljka piše 'lake ljubavne romane'", rekla je ona.

Šta je još Dedićeva ispričala u emisiji, pogledajte u klipu.

Vesna Dedić emisija
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lex

Nije u pitanju to da li je voditeljka ili ne, njene knjige su nekvalitetne i potrošne...

Aleksandra M.

Gordana Lazic je za Vas Mesa Selimovic. Zainteresovani mogu na netu naci dvadesetominutnu emisiju dvougao ex libris, gde su gostovale voditeljka Desic i pesnikinja Lazic. Na inteligentan nacin ju je spustila na svoje mesto. Pa, procitalo je milion ljudi, jer jednostavno ne mogu svi da citaju Dostojevskog, Andrica, Saramaga...

S.

Vesna, pa upravo te brojke koje pominjete potvrdjuju da je reco laganim bla-truc knjigama. Niko ne misli da ste glupi ili neobrazovani, samo da niste umetnica.

SERIJE