• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vašar je stigao u naš grad!

Izvor mondo.rs

U petak, 18. decembra počinje "vašar", od ove godine poznat kao Beogradski novogodišnji festival. Besplatni koncerti svako veče u Hali 4 Beogradskog sajma

 Novogodišnji vašar od 18. decembra Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

U okviru manifestacije Beogradska zima, centar zabave i odličnog provoda, od 18. decembra će biti Beogradski Sajam. Ove godine po prvi put će biti organizovana nova i jedinstvena  manifestacija BEOGRADSKI NOVOGODIŠNJI FESTIVAL, koja će predstavljati svojevrsnu uvertiru i zagrevanje za novogodišnje praznike.

Povezane vesti

Tokom 13 dana u halama Beogradskog sajma smenjivaće se raznovrsni programi za sve uzraste, a ispuniće očekivanja i najzahtevnijih posetilaca.

Pored sadržaja posvećenih deci koja se i najviše raduju novogodišnjim praznicima, ove godine će razlog za radost i nesvakidašnju zabavu imati svi posetioci. Po prvi put će u Hali 4 biti otvorena velika pivnica u kojoj će posetioci, pored omiljenih pivskih ukusa, imati priliku da uživaju i u besplatnim koncertima.

Na velikom otvaranju u petak, 18. decembra u 19 časova nastupiće grupa Legende, subota i nedelja su rezervisani za mlade rokenrol zvezde, a od ponedeljka primat preuzimaju kafanski orkestri, spremni da svako veče učine čarobnim.

Iz večeri u veče će se smenjivati zvuci trube, tamburice, ciganske muzike, ali i hitovi folk i narodne muzike. Za nezaboravan provod će biti zaduženi Dejan Petrović Big Bend, Zvonko Bogdan, Crne Mambe i Najda, bend Nikole Grbića Grbe, bend Pece Jovanovića, Novica Zdravković, Ođila i drugi.

Kao i za sve programe Beogradskog Novogodišnjeg Festivala ulaz je besplatan, a dnevna parking karta je 150 dinara.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jovan

Meni nije jasno kako ova devojka skine ovu jaknu??

SERIJE