• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će sve nastupiti na Gremi nagradama?

Izvor mondo.rs

Ovogodišnja dodela Gremi nagrada, pedeset i osma po redu, biće održana 15. februara u Los Anđelesu.

Hip-hop legenda i dobitnik Gremi nagrade LL Cool J bice domacin ove svecane ceremonije.

Velikim imenima poput Adel, Kendrik Lamar, Litl Big Taun pridružice se još i kantri kraljica i dobitnica sedam gremi nagrada Keri Andervud , koja ce nastupiti zajedno sa Semom Hantom, a pored njih najavljen je i nastup fantasticne Eli Golding u duetu sa r’n’b zvezdom Androm Dej , kojoj ce ovo ujedno biti i prvi nastup na Gremi nagradama. U kategoriji za najbolji pop duet/grupu nominovan je i Viz Kalifa za pesmu "See You Again".

Veliko mi je zadovoljstvo i cast što sam pozvana da nastupam na ovako prestižnom dogadaju, a celu ovu stvar cini jos boljom cinjenica da cu nastupati sa ovako velikom umetnicom kakva je Andra - izjavila je Eli.

Eli je nominovana za najbolji pop nastup za pesmu Love Me Like You Do, a ovaj globalni hit takmicice se i u izboru za najbolju filmsku numeru za kontroverzni film "50 nijansi siva" koji je obeležio 2015. godinu.

Ovo je ujedno i prvi put u tri godine da su se dve pesme iz istog filma našle u trci za prestižnu nagradu u istoj kategoriji.

Iako nije zvanicno potvrdeno, mnogi ocekuju da ce u ovoj spektakularnoj noci nastupiti i Rijana.

"Love Me Like You Do", ali i mnoge druge hitove, imacemo prilike da cujemo uživo 7. jula na otvaranju ovogodišnjeg Exit festivala, a samo par dana kasnije, tacnije 10. jula na glavnoj bini festivala slušacemo i hip-hop legendu Viz Kalifu!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE