• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinaest modnih trendova za proleće 2016.

Izvor mondo.rs

Proleće je stiglo, hajde da vidimo koji modni trendovi će obeležiti ovu sezonu.

1. Gola ramena

Jednostavne majice kojima su jedini "ukras" gola ramena biće hit proleća. Prodavnice odeće već su pune ovakvih "krpica", sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

2. Široke haljine do poda

Idealne su za devojke koje baš i ne vole da pokazuju noge, ali i one kojima je udobnost na prvom mestu. Haljine u hipi stilu su moderne i veoma praktične - mogu se nositi uz patike, baletanke, sandale... Ako ste nižeg rasta obavezno ih nosite uz štikle.

3. Cvetni dezeni

Šta bolje "najavljuje" proleće od cvetnih dezena? Odaberite svoj omiljeni - sa sitnim ili krupnim cvetovima, sigurni smo da će vam popraviti raspoloženje.

Pogledajte novu D&G kolekciju, toliko cveća na modnoj pisti da nam se čini kao da osećamo i taj miomiris...

4. Pidžama stil

U trendu će ovog proleća biti haljine i kombinezoni od svile, satena i sličnih materijala, koji liče na pidžame. Udobno, ali i seksi, ako uz "spavaćicu" obujete elegantne sandale, podignete kosu u punđu, nanesete nekoliko kapi parfema...

5. Košulje

U trendu su bele, karirane i džins košulje, ali i one dezenirane sitnim cvetovima. Haljine koje su krojene poput košulje, takođe su veoma moderne sada, a izbot je širok: od onih u safari stilu za prepodnevnu šetnju, do svilenih koje prate telo za nezaboravno veče.

6. Šljokice

Štras ili šljokice su ove sezone "in", ali budite pažljive - neka samo detalji budu svetlucajući, ne želite da izgledate kao novogodišnja jelka.

7. Čizme otvorenih prstiju

Kada je reč o obući, hit proleća 2016. su čizme od prevrnute kože, koje dosežu do zgloba ili pola lista i imaju otvorene prste. Takođe, nosi se obuća u zlatnim i srebrnim tonovima, cvetnog dezena, špicasta i sa tanjom štiklom.

8. Bele patike

Ako preferirate udobnu obuću, znajte da su ovog proleća u trendu bele patike jednostavnog dizajna. U jednim takvim se čak i Viktorija Bekam poklonila publici na kraju svoje revije na Nedelji mode u Njujorku.

9. Upadljlivi cvikeri

Kada je reč o naočarima za sunce, nose se široki, plastični ramovi u toplim bojama. Probajte ih, čak i vi koji volite klasiku i minimalizam, eksperimentišite, barem ovog proleća.

10. Nakit geometrijskih oblika

Ovog proleća će nakit biti manje drečav i šljašteći nego prethodne sezone. Najpopularniji su komadi geometrijskih oblika, koji se lako uklapaju uz svaki stil.

11. Frizure

Ako imate dugu kosu, pravite neuredne pletenice, lokne, neka vam kosa izgleda kao da ste bili na blagom vetru. Od kratkih frizura, i dalje su moderne asimetrične. Što se boja tiče - nema pravila, aktuelno je sve što vam dobro stoji.

...
Izvor: YouTube

12. Šminka

Hit ovog proleća su ajlajneri u pastelnim bojama, ali i crni naravno, kao i pink ruž za usne. Senčenje lica nikada neće izaći iz mode, ali tetovirane veštačke obrve, "nastrešnice" koje ima svaka druga devojka, uveliko su demode!

...
Izvor: YouTube

13. Nokti

Hit su upadljivi lakovi poput zelenog i to samo na vrhovima noktiju, kao da ste prste umočili u boju. Metalno plava boja, srebrna i zlatna se najviše mogla videti na modnim pistama, ali i neki čudni nokti, poput krznenih  na Nedelji mode u Njujorku.

...
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Katarina

Svidja mi se izbor za prolece leto

Najnovije

Kolumnisti