• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dođite da ih čujete kako pevaju!

Izvor mondo.rs

Dečiji koncert Raspevanog svratišta, Viva Voxa i Horkestra 25. decembra u 12h u Kulturnom centru Rex!

"Raspevano svratište" je autorski projekat koji se bavi edukacijom dece ulice, i kroz muzicke radionice osnažuje decu da razvijaju talente i kreativno mišljenje.

Ukljucujuci decu ulice u kulturnu produkciju, "Raspevano svratište" podstice njihovo dalje obrazovanje i samostalno stvaranje.

Prvi javni muzicki nastup mališana iz Svratišta bice održan u nedelju, 25. decembra u 12h u Kulturnom centru Rex (Jevrejska 16), a kao gosti na koncertu nastupice Viva Vox i Horkestar.

Ulaz na ovaj deciji koncert je besplatan, a posetioci ce na poklon dobiti CD-ove sa poznatim pesmama za decu u novim aranžmanima, nastalim tokom projekta "Raspevano svratište".

Radionice u Svratištu pocele su 2013. godine kao volonterski projekat kompozitorke i muzicke pedagoškinje Maje Curcic, a njihovo ponovno održavanje podržalo je Ministarstvo kulture i Sekretarijat za kulturu Beograda. Promovisanjem rezultata kreativnog rada, ovaj projekat udruženja Art Aparat doprinosi društvenoj integraciji dece ulice, kao i upoznavanju šire javnosti sa problemima sa kojima se deca suocavaju.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE