Potrebno:
- 2 čena belog luka
- 400 grama "Frikom" smrznutog spanaća
- 2 decilitra mleka
- 2 jajeta
- nekoliko tankih šnita slanine
- 3 tanje kriške hleba
- kašika rendanog parmezana
- kašičica belog luka u prahu
Priprema:
Na ulju propržite iseckan beli luk, dodajte spanać i mleko. Sve dobro izmešajte i potom dodajte umućena jaja.
U tiganju prepecite slaninu, ostavite je da se ocedi od ulja, a zatim u istom tiganju prepecite hleb. Na svako parče stavite parmezan i beli luk u prahu.
U tanjir za serviranje stavite ragu od spanaća i malo slanine, a jedite tako što ćete hleb umakati u to.
Uh... da li vam već ide voda na usta? Šta će biti tek kada pogledate video:
Probajte i ovaj recept:
Vreme je da očistite svoja creva (VIDEO)
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću