Nedeljni horoskop

LAV "POVLAČI RUČNU" ZBOG NOVCA, DEVICA ZAVRŠAVA U BRAKU! Detaljna prognoza astrologa, NAJVEĆE PROMENE do sredine nedelje

Autor Tamara Veličković

Detaljna prognoza astrologa Vladimira Vlajića za nedelju od 29. januara do 4. februara 2024. godine!

Izvor: Prva TV/Printscreen

Nedeljni horoskop od 29. januara do 4. februara 2024. godine donosi uzbudljiva dešavanja svim znacima Zodijaka. Astrolog Vladimir Vlajić je u emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio šta nam donosi poslednja nedelja najdužeg meseca. Prema njegovim rečima, biće izvesnih novina za sve znake horoskopa. "Već protekle nedelje su se presložile energije, a ove nedelje će biti lakše", rekao je astrolog.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE HOROSKOPA

"Ovnovi su pod tendencijom upala i infekcija. Kada je emotivni segment u pitanju, stoji mogućnost da upoznaju nekoga preko prijatelja ili posla. Biće to interesantna konekcija, ali moraju da provere da li je ta osoba zauzeta ili ne. Zauzetima je povoljan period. Stiže novac, pa će finansijski momenat biti lakši. Neka povedu računa o trošenju. Pojedini Ovnovi će iznenada otići na neplanirani put.

Bikovi treba da povedu računa o respiratornim infekcijama. Slobodni će upoznati osobu koja je vezana za uniformu ili državnu instituciju. Reč je o osobi koja je smirena, a ispod površine svašta krije. Postoji mogućnost da će biti neko mlađi, ali po iskustvu jako zreo. Savet je da se Bikovi otvore za nove kontakte. Ovo je mogućnost odličnih poslovnih promena i preseljenja. Možda će nešto investirati, a stari kontakti će uskakati kao podrška.

Blizanci treba da vode računa o respiratornim organima. Ponedeljak i utorak su interesantno prikazani, ali nije specijalna nedelja za emotivne priče. Kod zauzetih je partner impulsivniji, pa će ova nedelja biti promenljiva. Savet je da partner povede računa u saobraćaju, postoji mogućnost kvara automobila ili drugog prevoznog sredstva. U poslovnom segmentu je povoljno sve što je vezano za strance i inostranstvo. Mnogi Blizanci u znaku i podznaku, koji su radili nešto, imaju mogućnost za napredak.

Rakovi su dobro kada je zdravlje u pitanju. Do četvrtka im stoji mogućnost da će upoznati nekoga ko je jako zanimljiv. Ova osoba će zračiti. Zauzeti se bave decom, planiraju put, gledaju odmore, ali nisam siguran koliko će uspeti to da realizuju ove nedelje. Sam početak nedelje je dosta dobar za posao. Oni koji se bave privatnim biznisom, nešto će unaprediti i neko će im ukazati poverenje. Treba da vode računa o zakonskim formama.

Lavovi mogu da imaju problem sa padom imuniteta. Savet je da uspore tempo. Emotivni segment kod slobodnih je odličan. Stoji im mogućnost da se pojavi neko mlađi ili mladolik i to na kraćem putu. Zauzeti će se baviti nekretninama. Čini se da će se obradovati uspehu partnera. Nije nedelja za ozbiljna ulaganja, ali za neku vrstu unapređenja da. Mogu da se angažuju kada je u pitanju privatni posao, povoljno je prikazano na duže staze.

Device treba da reše zdravstveni problem ako ga imaju. Mnoge Device mogu da započnu emotivnu vezu koja ima tendenciju da se završi brakom. Zauzeti će u petak i subotu planirati zajednički put ili aktivnosti. Poslovni segment je odličan za investicije. Smišljaju neke promene. Ovo je nedelja bitnih poslovnih rešenja.

Vagama će se popraviti zdravstveni segment. Početak nedelje je dobar momenat za zaljubljivanje, a zauzeti imaju podršku partnera. I kod njih će biti malo napeto, dva dana sjajno, pa dva dana napeto. Druga polovina nedelje je odlična za proširenje posla, ali Vage će dosta raditi tokom cele nedelje.

Škorpije će stabilizovati hronične probleme ako ih imaju. Preko prijatelja ili interneta mogu da upoznaju interesantnu osobu sa kojom mogu da ostvare emotivnu priču. Zauzeti će se obradovati, a druga polovina nedelje je mirna. Poslovni segment je odličan za neku vrstu osamostaljenja ili pokretanje privatnog posla. Stiže pomoć starijeg muškarca ili oca. Produktivna nedelja za Škorpije.

Strelčevi su dobro zdravstveno. Može da im se pojavi neko ko je vrlo neobičan, bilo u smislu karaktera, bilo u smislu nastupa i oblačenja. Zauzeti će otći na neki put. U poslovnom segmentu stižu dobre vesti. Jarčevi krajem nedelje mogu da poprave nešto za zdravstveni segment. Stoji im mogućnost za zaljubljivanje, reč je o osobi koja ima specifičan nadimak ili zanimanje. Pojačane su emocije, dobra je nedelja za zauzete. Poslovni segment je odlično prikazan za papirologiju, sudska rešenja ili strance.

Vodolije mogu da imaju problem sa nesanicom. Početkom i krajem nedelje dobijaju iznenađenje u emotivnom segmentu i to na mestima koje vole. Poslovni segment je fenomenalan, ali poslednji radni dan, u petak, biće malo više nervoze. Tada treba da povuku bitne projekte. Novac će stizati u delovima. Ribe će napuniti baterije. Sledi im dosta flertova, ali će se odlučiti za nekoga ko im je već poznat. Zauzetima sledi dobra energija. Razmišljaju o promenama u poslovnim segmentima, a pomoć prijatelja će im značiti. Idealna nedelja za one koji žele da promene posao", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)