U nedelji pred nama očekuje nas dosta toga, mnogo lekcija koje treba da naučimo, posebno u vezi sa tim kako da se nosimo sa stresom. Međutim, tri znaka Zodijaka imaće najviše sreće.

Blizanci

Spremni ste da prevaziđete sve što vas muči i stvara vam nevolje. Moguće je da ćete ove nedelje imati dosta negativnih situacija, ali ćete, uz veliku naklonost zvezda, uspeti vrlo odlučno da preskočite sve prepreke.

Raspoloženi ste za zabavu i druženje, sklanjate se od ljudi koji vam ne prijaju. Gledajte da izbegnete bilo kakve rasprave, kako ne biste sebi pokvarili raspoloženje.

Dobra vest je da ove nedelje ništa ne može da vam se ispreči na putu jer vi to ne dozvoljavate. Puni ste kreativnih ideja i vešto izbegavate sve probleme.

Devica

Trebalo vam je dugo vremena da zaista zavolite sebe i nećete dozvoliti da vam bilo ko sada to poljulja. Sve radite na svoj način i ne dozvoljavate da se bilo ko meša u to, iako mnogi pokušavaju da vam daju savete koje niste tražili.

Možda bi vam u nekom drugom periodu to pokvarilo raspoloženje, ali ove nedelje to nećete dozvoliti. Jedino čega treba da se pazite su zlonamerne kolege, pa gledajte da budete što diskretniji na poslu.

Svakako, ono što je dobro to je da vas ove nedelje ne dotiče ničije mišljenje, a odavno nije bilo tako.

Vaga

Zaslužili ste da uživate, a ova nedelja će vam baš to omogućiti. Veoma ste otvorenog uma, a vaše ideje sjajno utiču i na ljude oko vas, kojima inače rado pomažete.

Primetićete da se mnogi oko vas međusobno "hvataju za gušu", ali vi ćete se držati iznad toga, štaviše, sve vam to deluje pomalo smešno. Ono što je dobro je da njihovo ponašanje neće ni na koji način loše uticati na vas.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

(MONDO)