Astrologija

JEDAN ZNAK HOROSKOPA BIĆE NAJSREĆNIJI U OKTOBRU! Ruski astrolog otkriva ko su još SREĆNICI - stiže NOVAC, a LJUBAV cveta

Autor Teodora Boškovski

Ruski astrolog Pavel Globa otkriva kojim znakovima horoskopa će se sreća osmehnuti u oktrobru 2023. godine!

Izvor: Shutterstock

Oktobar je uveliko počeo i donosi nam nove izazove i promene kako na poslovnom, tako i ljubavnom i zdravstvenom planu. Koga će to sunce da obasja i donesu mu neverovatnu sreću u svim životnim aspektima kada je reč o horoskopu, otkriva čuveni ruski astrolog Pavel Globa.

Naime, Globa tvrdi da će najveći srećnici u oktobru mesecu biti Vodolije!

Vodolije

Vodolijama će se u narednom periodu otvoriti sva vrata, čime počinje novo poglavlje u njihom životu - uspešno i puno dobrih okolnosti. Očekuje ih sreća svuda gde se pojave, a pre svega kada je reč o finansijama - možda će dobiti poslovni bonus, dobitak na lutruji, neočekivan, vredan poklon ili će neko vratiti dug na koji su već zaboravili. Moguće je i da će dobiti unosnu poslovnu ponudu ili neko unapređenje kome se nisu nadali. Globa ističe da će Vodolije mudro trošiti sav novac koji dobiju ili zarade u ovom periodu i predviđa im dugoročan finansijskih uspeh.

On kaže da ih neće zaobići ni sreća u ljubavi, dok bi slobodne Vodolije mogle da upoznaju osobu sa kojom će ostati duže vreme, a možda i ceo život. Ruski astrolog navodi da je horoskop za oktobar izrazito povoljan i za sledeća tri znaka - Ovnove, Blizance i Device.

Ovan

Ovna čekaju neočekivane promene, ali koje na kraju svega dovode do pozitivnih rezultata. Ne bi trebalo da se plašite rizika!

Blizanci

Bliznaci mogu da očekuju napredak u karijeri u oktobru, a već na samom startu meseca mogu da očekuju ponudu za novi posao ili poziciju. Očekujte finansijsko blagostanje u oktobru.

Device

Device čekaju lepa dešavanja u ličnom životu, možda će se njihova porodica proširiti, ili će se veriti ili započeti zajednički život. Čeka vas harmoničan, skladan odnos sa partnerom.

BONUS VIDEO:

 (MONDO)