Zaposleni čiste podove, prozore, bašte, razmeštaju stolove i stolice tako da gosti budu na propisanom odstojanju jedni od drugih...
Menadžer restorana "Smokvica" u Gospodar Jovanovoj ulici Dijana Vučić kaže da su jedva čekali da ponovo otvore vrata za goste i da su svi zaposleni angažovani kako bi lokal bio očišćen i dezinfikovan.
"Stolove razmeštamo tako da raspored sedenja gostiju bude u skladu sa propisanim merama. Razmak je između svih stolova, čisti se i dezinfikuje", navela je Vučić za Tanjug i dodala da skoro dva meseca nisu radili, ali da su sve vreme imali dostavu, u periodu kada nije na snazi policijski čas.
Pripreme uoči ponovnog otvaranja obavljaju se i u Skadarliji, najpoznatijoj beomskoj četvrti u Beogradu, gde radnici restorana "Zlatni bokal" čiste baštu lokala i farbaju ogradu.
"Sređujemo baštu i generalno ceo restoran da bi lepo izgledao i bio onako kako treba", rekao je glavni konobar u tom restoranu Ivica Simić.
Naveo je da su srećni što ponovo počinju sa radom i da jedva čekaju da epidemija korona virusa prođe "da ponovo živimo normalno kao ranije".
Simić je rekao da će epidemija svakako ostaviti posledice na poslovanje restorana, ali očekuje da će to prevazići.
"Biće problem, pogotovo za nas u Skadarliji jer imamo dosta stranih gostiju, ali se nadamo da ćemo sve to izgurati", dodao je Simić.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
Mondo ukrštenica za 22. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!