• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZMENE U PREVOZU ZBOG DOČEKA NOVE GODINE! Menja se i vreme polazaka noćnih linija - DETALJAN SPISAK

Autor Ivana Vlajković

Prevoz u Beogradu radiće izmenjeno tokom dočeka Nove godine.

 Kako će raditi prevoz u Beogradu tokom dočeka Nove godine 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U nedelju, 31. decembra na svim linijama javnog gradskog prevoza, važiće red vožnje za nedelju, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

"Redovne noćne linije počeće sa radom u 22 sata. U novogodišnjoj noći važiće redovne turažne tablice noćnog saobraćaja, s tim što će vozila redovnog noćnog saobraćaja početi sa radom 2 sata ranije (umesto u 24 u 22), a od ponoći će saobraćati po redovnoj turaži", saopšteno je.

Redovne dnevne linije: 7, 12, 29, 40, 15, 16, 17, 27, 33, 48, 53, 84, 88 i 95 do 22 časa će raditi po redu vožnje za nedelju. Sva vozila sa ovih linija koja imaju planirane polaske posle 22 časa isključuju se iz saobraćaja. Od 22 do 04 časa vozila sa ovih linija, će raditi po vanrednim novogodišnjim turažama, s tim što će umesto linija 29 i 40 raditi privremene autobuske linije 29A i 40A.

Linije sa poteza 100, 300, 400, 500, 600 i 700 će raditi po važećem redu vožnje do kraja rada. Na ostalim gradskim linijama se ostvaruju poslednji polasci koji su planirani zaključno sa 23 časa. Sva vozila koja imaju planirane polaske posle 23.00 časa, isključuju se iz saobraćaja. U periodu od 22 do 23 sata preklapaće se dnevni i noćni novogodišnji saobraćaj.

Sekretarijat za javni prevoz najavio je izmene u saobraćaju tokom održavanja manifestacija "Gradski doček Nove 2024. godine” na Trgu republike i "Novogodišnji spektakl sa kule” u Ulici zemunski put (Stari savski most). Kada je u pitanju održavanje manifestacije "Gradski doček Nove 2024. godine” na Trgu republike, izmene će biti od 31. decembra 2023. godine od 19 časova do 1. januara 2024. godine do 3 časa.

Tokom održavanja manifestacije "Novogodišnji spektakl sa kule” u Ulici zemunski put (Stari savski most), na delu od kružnog toka u zoni raskrsnice Zemunskog puta i Bulevara Vudroa Vilsona do Ulice Vladimira Popovića, od 31. decembra 2023. godine od 20 časova do 1. januara 2024. godine do 3 časa menja se režim rada linija JGP-a.

Tramvajske linije 7 i 9 će saobraćati preko Mosta na Adi. Linija 78 i 83 će saobraćati sledećom trasom (u smeru ka Novom Beogradu): Nemanjina – Balkanska – Mihaila Bogićevića – Karađorđeva – Crnogorska – Pop Lukina – Brankova – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom; u smeru ka Trgu Slavija: Bulevar Mihajla Pupina – Brankov most – Brankova – Pop Lukina – Crnogorska – Braće Krsmanović – Milorada Ekmečića – Karađorđeva i dalje redovnom trasom.

Trolejbuska linije 29 se privremeno skraćuje do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L. Trolejbusi sa linija 28 i 41 se povlače u garažu. Autobusi sa linije EKO 2 će saobraćati na skraćenoj trasi od Trga Slavija prema Beogradu na vodi i nosiće oznaku EKO2L.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska – kroz terminus "Trg republike” – Bulevar despota Stefana (Braće Jugovića, Francuska u smeru ka Dorćolu) – Braće Jugovića – Dečanska – Trg Nikole Pašića – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama.

Autobusi sa linije 27 će u smeru ka Trgu republike saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Dečanska – Braće Jugovića – Francuska do terminusa "Trg republike”.

Autobusi sa linije 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Trg republike – Bulevar despota Stefana (Braće Jugovića, Francuska u smeru ka terminusu "Trg republike”) – Braće Jugovića – Dečanska – Trg Nikole Pašića – Bulevar kralja Aleksandra – Kneza Miloša – Nemanjina – Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Minibus linija E2 će saobraćati od terminusa "Trg republike” Bulevarom despota Stefana (Braće Jugovića, Francuska u smeru ka terminusu "Trg republike”), ulicama Braće Jugovića, Dečanskom, Trg Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Minibus linija broj E9 će saobraćati na skraćenoj trasi od terminusa "Trg republike” Bulevarom despota Stefana (Braće Jugovića, Francuska u smeru ka terminusu "Trg republike”), ulicama Braće Jugovića, Dečanskom, Trg Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom i dalje redovnom trasom.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

05:10
DOČEK U LETNJOJ VARIJANTI, A ONDA OD BOŽIĆA SUMANUTI PREOKRET VREMENA! Meteorolog za Kurir TV izneo detaljnu vremensku prognozu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image