Beograd na Mondu

"MA OVO NI PAUK NE UME DA ODNESE" Scena sa parkinga u Beogradu koja je ostavila sve u šoku! (FOTO)

Svako ko živi u Beogradu, ili ga je put automobilom odveo do glavnog grada, zna koje su muke sa parkingom.

Izvor: RTS/PrintScreen

Mesta obično ima jako malo, morate da budete veoma brzi, a često i spretni kako biste ugrabili neko mesto na ulici u centru grada.

Ima tu raznih primera i bahatog parkiranja, ali i onih čijim vozačkim sposobnostima se jednostavno divite. Pogledate i kažete "Svaka čast"!

Upravo jedan takav primer osvanuo je na Tviteru, tačnije u Resavskoj ulici u Beogradu.

"Voleo bih da upoznam ovu legendu kojoj polazi za rukom da ovako uparkira. Podjednako bi bilo zanimljivo gledati koju tehniku koristi pri isparkiravanju", navodi se u objavi uz fotografiju.

Iako je bilo onih koji su posumnjali da auto tu stoji neko vreme i da ga ne koristi, javili su se očevici koji kažu da ga viđaju često i da ga povremeno nema tako da definitivno izlazi sa ovog mesta.

"Možda se tu parkirao pre nego što je poraslo drvo", mogao se naći duhovit komentar, a bilo je i onih koji su objavljivali fotografije svog umeća parkiranja, koji nimalo ne zoastaju za ovim prvim primerom.

Nedavno je sličan događaj izazvao lavinu komentara, kada je jedna devojka ponudila 100 evra svakome ko uspe da je isparkira, iako je mesta bilo dosta više, pa ko zna, možda vozači sa fotografija mogu i da zarade neki novac.

(MONDO)