Nekoliko članova kriminalne ekipe Veljka Belivuka, deo navijačke grupe Principi koju je inače on formirao, nastavila je da teroriše "suparnike", među kojima su i poznate ličnosti.

Belivukovi "naslednici", prete po društvenim mrežama, pozivaju navodne dužnike, vređaju ih i traže novac, a kontaktirali su i vođe drugih navijačkih grupa.

Sada su na meti starleta Tamara Đurić, Jelena Krunić, kao i navijač koji je već imao sukob sa Veljom - Rade Petrović, ali i Miloš Radisavljević Kimi čiji je broj telefona zatražen na jednoj od Instagram grupa koju očigledno vode pripadnici navijačke grupe "Principi".

Na sledećim video snimcima, mogu se jasno čuti pretnje i pokušaj iznude od starlete Tamare Đurić.

UPOZORENJE! Snimci sadrže materijal koji nije namenjen osobama mlađim od 18 godina!

"Hoću da j**** i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? E k**v* jedna", pretećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

Radetu Petroviću, koji je inače bio vođa navijača jedne Partizanove frakcije, suprotstavljene onoj koju je predvodio Belivuk, takođe je upućen telefonski poziv.

"Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je l planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu? Je li pi***?", pita muškarac Petrovića, koji mu odgovara: "Druže. To je za mene kraj odavno".

Inače, navijač Rade Petrović u žižu javnosti dospeo je kada se na društvenim mrežama pojavio snimak, koji je pod pretnjom tada javno priznao kako je njegova navijačka grupa "Partizanovci" izdala Partizan.

Nakon toga, pojavio se video kako Velja Nevolja i pripadnici navijačke grupe "Principi", primoravaju ponovo Petrovića da ponovi kako su on i Kimi pi**e koje su prodale Partizan.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

(Mondo/Kurir)