Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, njegova desna ruka Marko Miljković i član njihove grupe koji je nedavno došao u žižu javnosti zbog slike na kojoj se smeje dok drži čoveka kojeg su mučili, Srđan Lalić, i ostali pripadnici pohapšenog mafijaškog klana, sumnjiče se da su zverski ubijali i mučili svoje žrtve, a tokom i nakon toga sve to snimali i fotografisali.

Policijska istraga došla je do novih detalja ovih monstruoznih zločina, a Tužilaštvu su predati svi ovi dokazi koji su vrlo mučni za gledanje, jer ne samo da su snimali ubistva, već navodno i kako pre likvidiranja svoje žrtve siluju.

S tim u vezi, mnogi tvrde da su fotografije objavljene u medijima samo delić onoga što su Belivuk i njegova grupa radili.

"Fotografije na kojima se vide Belivuk i Lalić kako se uz osmeh spremaju da zakolju žrtvu, zatim obezglavljena i osakaćena tela, to je samo deo, i to jako mali deo, onoga što su oni radili, a o čemu policija sada ima neoborive, materijalne dokaze. Policija je do sada sakupila fotografije i snimke koji direktno dokazuju mučenja, sakaćenja i ubistva više od deset ljudi. U ovom trenutku istražitelji poseduju više od 100 fotografija i na desetine snimaka na kojima se jasno vidi da su ove zveri bukvalno uživale u mučenju i ubijanju ljudi", rekao je izvor za "Informer" i opisao jedan posebno uznemirujući snimak:

"Na jednom od snimaka se jasno čuje kako oni vezanoj i pretučenoj žrtvi doslovce govore: 'Sad ćemo da te koljemo, sve da snimimo i pošaljemo ti mami! Mama, vidi, koljemo ti sina!' Na drugim video zapisima vidi se kako svoje žrtve siluju sekirom, drškom metle i šipkom! Verujte, to je toliko grozomorno da je čak nekim od najiskusnijih inspektora, ljudima koji su svašta videli i doživeli, istog momenta pozlilo."

Pogledajte fotografije koje su nedavno otkrivene, UPOZORAVAMO DA SLEDI UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

TV Pink / screenshot, TV Pnik/Printscreen Belivuk

Podsetimo, Veljko Belivuk, Marko Miljković i ostali članovi njihove kriminalne grupe nalaze se u pritvoru od 4. februara ove godine nakon što su osumnjičeni za najteža krivična dela - ubistva, otmice, pljačke i iznude.

Već mesecima se otkrivaju novi gnusni zločini u vidu mučenja i ubistava, koja su se, kako se sumnja, najviše odvijala u Veljinoj skrivenoj vikendici u Ritopeku gde je policija i pronašla mnogobrojne dokaze - između ostalog i mašinu za mlevenje mesa za koju veruju da je bila način na koji su se ratosiljali tela i dokaza.

Navodno, u kući u Ritopeku je ubijeno najmanje četvoro, a sumnja se i da ima još žrtava jer se petnaestak osoba vodi kao nestalo a dovode se u vezi sa Belivukom i njegovim saradnicima. Za sada je nezvanično potvrđen samo jedan identitet likvidiranog u ovoj kući - radi se o Milanu Ljepoji koji je namamljen da dođe na ovu lokaciju, a potom je ubijen.

(Mondo/Informer)