Kik-bokser Stefan Š. (31). povređen je nožem u tuči ispred restorana na Voždovcu i prevezen u bolnicu.

"U masovnoj tuči koja je oko dva sata noćas izbila ispred ugostiteljskog objekta nožem su povređene dve osobe. Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta zatekla jednog muškarca (35) sa povredama stomaka i on je sanitetom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Drugi pocvređeni muškarac, Stefan Š. je privatnim vozilom dovezen ubolnicu", kaže izvor i dodaje da se ispituje šta je bio povod za masovnu tuču.

Inače, ranjeni Stefan Š. i ranije je bio ranjavan. On je u januaru 2021. godine bio pogođen hicima iz pištolja u Resavskoj ulici u Beogradu.

"Tada je radio kao telohranitelj advokata Marka Vujoševića. Pucnjava se desila ispred zgrade u kojoj se nalazila kancelarija advokata. Sumnjalo se da je meta napadača bio advokat Marko Vujošević, a Stefan Š. je ranjen dok ga je štitio. Pogođen je bio u nogu, a napadač je ispalio pet hitaca", podseća izvor.

Muškarac koji je tada pucao na advokata, a pogodio njegovog telohranitelja, uhapšen je nekoliko dana kasnije, kao i njegov pomagač.

"Lisice su stavljene osumnjičenima N. I. i N. T. N. I. tereti se za izvršenje krivičnih dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. N. T. je stavljeno na teret krivično delo teško ubistvo pomaganjem, kao i krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave. Obojica su se nakon hapšenja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branila ćutanjem", podsetio je izvor.

Ime Stefana Š. i pre toga se pominjalo u javnosti i to u slučaju ubistva Aleksandra Savkovića (27), navijača FK Rad, ispred kluba "Nana" na Senjaku 17. decembra 2017. godine. Zbog sumnje da je učestvovao u tuči koja je prethodila ubistvu Savkovića bio je uhapšen i Stefan Š., koji je u to vreme radio kao obezbeđenje u "Nani".

Međutim, na kraju sudskog postupka, kik-bokser Stefan Š. je pravosnažno oslobođen svih optužbi.

(Kurir, Mondo, I.L.)