Crna hronika

DRAMA NA DEDINJU, HITNA POMOĆ UŠLA U VILU ŠARIĆA: Opsadno stanje, specijalci vrše pretres! Evo gde se trenutno nalazi

Autor Ivana Lazić

Ekipa Hitne pomoći oko 17 sati ušla je u vilu Šarića, unutra su i pripadnici policije koji vrše pretres kuće narko-bosa.

Izvor: Kurir/Ana Paunković

Ekipa Hitne pomoći oko 17 sati ušla je u vilu Darka Šarića na Dedinju u Ulici Baje Pivljanina. U toku je pretres vile Darka Šarića, a specijalci ne dozvoljavaju nikome da priđe vili. 

Pored Darka Šarića, u velikoj policijskoj akciji, uhapšen je i navijač Uroš Mišić, pripadnik Šarićevog obezbeđenja Danilo O., Šarićev advokat Dejan Lazarević, pripadnici MUP-a, kao i sudija Apelacionog suda. Pored njih do sada je uhapšeno još 30 osoba.

Pripadnici MUP-a pretresli su danas kuću Darka Šarića na Dedinju, iz te kuće za sada ništa nisu odneli, a nakon ovoga, sledi pretres još tri njegove kuće koje se nalaze u sklopu istog kompleksa. Šarić nije prebačen u SBPOK i još uvek se nalazi na Dedinju, jer mora da prisustvuje pretresu.

Šarić se sumnjiči da je putem Skaja iz pritvora organizovao ubistva na teritoriji Krfa kada su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana. Potom, sumnjiči se i da je organizovao trostruko ubistvo u Danilovgradu, za ubistva Damira Hodžića, potom, njegovog šuraka Adisa Spahića i Mileta Radulovića zvanog Kapetan koji su bili pripadnici "škaljarskog" klana.

(MONDO)