UHAPŠENA NOVOSAĐANKA ZBOG PRETNJI DIREKTORU GIMNAZIJE! Novo nasilje nad prosvetnim radnicima

U Novom Sadu uhapšena je žena koja je pretila direktoru, profesoru i psihologu iz jedne srednje škole.

https://jjzmaj.edu.rs/MONDO/Stefan Stojanović

Policija u Novom Sadu uhapsila je ženu N.Ž. koja je pretila direktoru gimnazije Jovan Jovanović Zmaj, kao i profesoru i psihologu te škole. Njoj je određeno zadržavanje u trajanu od 48 časova u kom roku će biti saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

"Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, obaveštava javnost da je dana 17.06.2024. godine u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, lišena slobode N.Ž. iz Novog Sada. Ona se sumnjiči da je u proteklom vremenskom periodu upućivala pretnje, te uporno preduzimala i druge radnje koje mogu osetno da ugroze lične živote lica prema kojima se te radnje preduzimaju – direktora gimnazije 'Jovan Jovanović Zmaj', te dva profesora i psihologa iste škole, čime bi izvršila četiri krivična dela proganjanja", stoji u saopštenju.

Da podsetimo, Srbiju je uznemirio dvostruki napad na prosvetne radnike u toku prethodne nedelje. Prvo je majka učenika pretukla nastavnicu biologije u Osnovnoj školi Jovan Dučić na Novom Beogradu, a potom su suprug i žena napali nastavnicu kod Osnovne škole Sveti Sava na Vračaru.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"ŠKOLA JE INSTITUCIJA ČIJI UGLED MORA OPET DA SE VRATI" Ne može roditelj da očekuje od učitelja da mu vaspitava dete  Kurir televizija

(MONDO/A.B.)