Sveže voće i povrće, treba tretirati kao i do sada (redovno i uredno prati), pre svega zbog crevnih infekcija.
Takođe,svako povreće koje može da se termički obrađuje treba da se obrađuje.
Dok salate treba oprati pod trajnim mlazom hladne vode.
Podsećamo, da je Evropska agencija za bezbednost hrane (EFSA) izjavila je da za sada nema nikakvih dokaza da hrana može biti izvor ili sredstvo prenosa korona virusa i da do sada nisu zabeleženi slučajevi prenošenja virusa covid-19 putem hrane.
Svetska zdravstvena organizacija što se tiče hrane, preporučuje mere bezbednosti koje podrazumevaju dobru higijensku praksu pri rukovanju s namirnicama, kao i preventivno dužu termički obradu kako bi se otklonila svaka sumnja.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti