• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OPET RASTE ŽIVA NA TERMOMETRU, TEMPERATURA DO 12 STEPENI U SRED JANUARA! Pogledajte kakav početak sedmice nas očekuje

Autor Sara Gajić

Suvo i sunčano vreme u većem delu Srbije.

 Vremenska prognoza 15 januar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Meteorolozi u svojim prognozama navode da će u nedelju biti suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Ujutru će biti više oblaka na jugu i istoku Srbije, a krajem dana na severu Vojvodine naoblačenje. Vetar slab južni i jugoistočni, u košavskom području umeren, a u južnom Banatu popodne pojačan. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 3°C, a maksimalna od 6°C u Užicu do 12°C u Loznici. 

Suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka u Beogradu. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 11°C. Uveče suvo.  U Nišu promenljivo oblačno pre podne, a popodne sa sunčanim periodima i toplije od proseka. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 11°C.

Slab mraz i magla u užičkom kraju, dok će tokom dana suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka, ali po kotlinama sa sumaglicom i malo svežije. Vetar slab južni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od 6°C do 10°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije, do 6°C sredinom dana na 1000 mnv.

U nedelju suvo sa sunčanim periodima i toplije od proseka i u Novom Sadu i Subotici. Krajem dana na severu Vojvodine naoblačenje. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u južnom Banatu popodne pojačan. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana

U ponedeljak toplije od proseka za ovo doba godine i vetrovito uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Moguća je kratkotrajna kiša, posebno u toku popodneva i večeri. Oblaci se brzo premeštaju od jugozapada i zapada na istok. Vetar umeren južni i jugoistočni, u košavskom području i posebno u južnom Banatu pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 8°C u do 12°C. Uveče suvo.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image