• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STIGLO PROLEĆE! NEVEROVATNO VISOKA TEMPERATURA: Za vikend divno vreme, a onda preokret

Autor Ivana Roslavcev Vlajković

Danas će u Srbiji biti minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 10°C na jugu do 15°C u centralnoj Srbiji.

 Vremenska prognoza četvrtak 16 februar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Srbija: Ujutru slab mraz i ponegde magla. Tokom dana pretežno sunčano i još toplije nego u sredu, iznad 10°C u većini predela, a ponegde do 15°C. Samo će po kotlinama biti malo svežije usled sumaglice. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do 2°C, a maksimalna od 10°C na jugu do 15°C u centralnoj Srbiji. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 2°C do 6°C.

Beograd: Toplije od proseka uz pretežno sunčano vreme. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko 2°C, a maksimalna do 14°C. Uveče vedro. Temperaturom u 22h 6°C.

Niš: Ujutru slab mraz, a tokom dana toplije od proseka i pretežno sunčano. Vetar slab jugozapadni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko -1°C, a maksimalna do 13°C. Uveče vedro. Temperaturom u 22h 4°C.

Užički region: Ujutru slab mraz i ponegde magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplije nego u sredu. Samo će po kotlinama biti malo svežije usled sumaglice. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 10°C do 12°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i toplije, najviše do 8°C na 1000 mnv uz topljenje snega.

Vojvodina: Ujutru retka pojava slabog mraza i ponegde magle. Tokom dana pretežno sunčano i još toplije nego u sredu i znatno iznad proseka za sredinu februara. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 2°C do 5°C.

Novi Sad: Ujutru slab mraz, a tokom dana toplije od proseka i pretežno sunčano. Vetar slab jugozapadni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko -1°C, a maksimalna do 13°C. Uveče vedro. Temperaturom u 22h 4°C.

Subotica: Ujutru slab mraz, a tokom dana toplije od proseka i pretežno sunčano. Vetar slab jugozapadni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura oko -2°C, a maksimalna do 12°C. Uveče vedro. Temperaturom u 22h 3°C.

Vreme narednih dana: U petak ujutru retka pojava slabog mraza i ponegde magle. Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 4°C, a maksimalna od 10°C do 15°C. Uveče suvo. Temperaturu u 22h od 3°C do 9°C.

U subotu takođe toplije od proseka, ali uz prolaznu oblačnost koja dolazi sa severozapada sa malom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde na severu Srbije. U nedelju takođe toplo sa sunčanim intervalima, a krajem dana naoblačenje i moguća kiša koja dolazi sa zapada. U ponedeljak zahlađenje sa kišom koja prelazi u susnežicu i sneg, ali padavine brzo prestaju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

awawdawd

Bolesno vreme, istrebili smo zimu... Beograd pogotovo ima svoj zagadjeni biom, sve ide oko nas.

special image