To znači da će redovne cene određenih proizvoda dugotrajno imati niži iznos, jer pored toga što uvek nudi asortiman namirnica sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, Lidl i dodatno ulaže kako bi svojim potrošačima obezbedio još povoljniju kupovinu.

Među odabranim proizvodima, u prvoj nedelji od 17. avgusta sa nižom cenom će se naći jogurti. Redovna cena Pilos jogurta od sada biće 23,99 dinara za 180g, 109,99 din za 1l sa 0,5% mlečne masti, dok ćemo za 1l sa 1,5% mlečne masti plaćati 114,99 dinara. Litar šumadijskog jogurta iz kategorije S ljubavlju, domaće, od 2,8% m.m. koštaće 129,99 din, dok će jednaka mera za 4% m.m. stajati 144,99 dinara.

Lidl konstantno pruža podršku kućnom budžetu svojih potrošača, pa će se već naredne sedmice na spisku proizvoda sa nižim redovnim cenama na duže staze naći i novi proizvodi – paste. U nedeljama koje slede, niže cene će doneti i Fin Carré čokolade i proizvodi iz Lidlove sveže pekare. Time ovaj savremeni diskontni lanac garantuje još povoljniju kupovinu.

Pratite letak i pronađite uvek aktuelnu Lidl ponudu na sajtu: www.lidl.rs.