"Ana Marija Knežević Henao visoka je 1,47 metara, vitke građe i približne težine od 45 kilograma. Ima dugu, talasastu smeđu kosu. Oči su joj smeđe. Plus, potrebni su joj lekovi", stoji u opisu stranice za nestala lica u Španiji. Žena koja je poreklom iz Kolumbije, a udata je za Srbina, je nakon procesa razvoda otišla 2023. godine u decembru u Madrid kako bi započela novi život. U februaru, tačnije 2. februara, Ani se izgubio svaki trag.

Već 13 dana porodica i prijatelji pokušavaju da shvate šta se dogodilo Ani, a pojedini novinari su čak otišli do njene kuće u kojoj je živela sa mužem Davidom Kneževićem sve dok se nije preselila u Španiju. Ispred kuće su intervjuisali i Aninog brata Felipea. On je rekao je u intervjuu za V Radio da je porodica postala zabrinuta nakon što je primila seriju poruka sa Aninog mobilnog telefona koje izgleda nije napisala ona.

"Neke poruke koje je moja sestra poslala na španskom nemaju smisla. Ona je perfektno znala španski. Verujemo da su sa Gugla prevedene na španski. Zabrinuti smo da je sve planirano, zato je vreme važno", rekao je on Felipe Henao. Ispred kuće nestale Ane su snimljena dva automobila, za koji se navodi da je jedan upravo Anin. Kako se čini na snimku automobil je marke mercedes. Takođe, reporter je naveo da je poštansko sanduče prepuno pošte, kao i da je neotvoreni paket ispred ulaznih vrata. Napomenuo je i da na kući ima svuda sigurnosnih kamera. Pogledajte fotografije:

Twitter/@BrianEntin/Screenshot Kuća Ane Knežević

 BONUS VIDEO:

Nestala Jovana Marjanović na Zlatiboru! Čula se sa ćerkom dva sata pre nestanka, ništa nije ukazivalo na problem! Kurir televizija

 (MONDO/J.D.)