• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CENE POVOLJNIJE NEGO U GRČKOJ I TURSKOJ! Srbi hrle na plažu u komšiluku!

Autor Miloš Škrbić

Zemlja na dobrom putu da postane jedna od vodećih turističkih destinacija za srpske turiste.

 Letovanje u Bugarskoj 2024 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, destinacije kao što su Grčka, Egipat, Turska, Tunis i Bugarska privukle su najveću pažnju posetilaca. Predstavnik jedne od najpoznatijih turističkih agencija u Bugarskoj, Jordan Janakiev, istakao je značajan razvoj bugarskog turizma, posebno kada je reč o letnjim odmorima na moru.

S obzirom na rastuće interesovanje srpskih turista za letovanje na bugarskoj obali, ova zemlja postaje sve primamljivija destinacija za one koji traže kvalitetan odmor po pristupačnijim cenama u poređenju sa popularnim destinacijama poput Grčke i Turske. "Bugarska se ubrzano razvija u pogledu turizma, te smo svedoci sve većeg broja Srba koji za svoje letovanje biraju našu zemlju. Razlog za to nije samo geografska blizina, već i znatno povoljnije cene smeštaja i usluga, posebno kada se uporede sa onima u Grčkoj i Turskoj," rekao je Jordan Janakiev.

Izvor: Profimedia/Contacto Photo

Jedan od ključnih faktora koji doprinosi sve većoj popularnosti Bugarske među srpskim turistima jeste intenzivno ulaganje u izgradnju hotela sa konceptom "all inclusive", napomenuo je predstavnik agencije "Avatar tour". Ovaj model omogućava turistima da unapred znaju troškove svog odmora, čineći celokupno iskustvo bezbrižnijim i predvidljivijim.

Među najpopularnijim destinacijama koje Srbi biraju za letovanje u Bugarskoj su Varna, Sunčev Breg, Nesebar, Sozopol i druga letovališta koja svojim posetiocima nude raznovrsne sadržaje - od prelepih plaža i istorijskih znamenitosti do zabavnih parkova i gastronomskih užitaka. "Naš cilj je da nastavimo sa razvojem turističke ponude i infrastrukture kako bismo privukli još više gostiju, ne samo iz Srbije, već i iz celog regiona. Verujemo da kombinacija povoljnih cena, kvalitetnog smeštaja i raznolikih sadržaja čini Bugarsku idealnom destinacijom za letovanje," dodao je predstavnik bugarske agencije.

Ovogodišnje pojavljivanje predstavnika Bugarske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu potvrdio je činjenicu da je ova zemlja na dobrom putu da postane jedna od vodećih turističkih destinacija za srpske turiste, nudeći im priliku za uživanje u prelepim plažama i bogatom kulturnom nasleđu po znatno pristupačnijim cenama.

BONUS VIDEO: Skijalište Bansko u Bugarskoj

Pogledajte

01:26
Skijalište Bansko u Bugarskoj
Izvor: Privatna A
Izvor: Privatna A

(Mondo/b92/M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SANDRA

Prošle godine u Kušadasiju na plaži slikala sam se sa Jocom Jeremić. Jooooj mala slatkica. Dakle Turska.

ŠURDA

U Grčku da odem da vas ne vidim više... Da se otkačim od svega... Paradajz k'o lubenica, lubenica k'o kuća, a kuća bela na suncu... Sunce toplo, vruć vetar, ljudi blagi i svi igraju... Tri stola, dve flaše i obavezno muzika...

Za peMzionera

U svakom slucaju kad se vec letuje aj da kazem u okolini zar nije Grcka milijardu puta bolji izbor, pa i ta CG u koji licno ne idem, ali Turska... Pa Turci ne vole Srbe cuh dosta prica da su lose prosli, jedino zbog turizma su kao ok. Mene bi bilo sramota. Setim se cele kule, mene bi bilo sramota. Oboleo narod skroz.

special image