Jedan oglas za garsonjeru koja se izdaje u Smederevu privukao je veliku pažnju. Vlasnici nekretnina u Srbiji, posebno u Beogradu, već su nas navikli na raznorazne oglase. Videli smo da se minijaturni stanovi prodaju ili izdaju po neverovatnim cenama, a sve sa opravdanjem primamljive lokacije ili poskupljenja zbog sveukupne situacije u svetu.

Sada smo sa jednim oglasom iz Smedereva, čini se, otišli korak dalje. U pitanju je specifični dekor i jedna misterija – gde je toalet?

U oglasu stoji da je garsonjera u centru Smedereva, da ima 26 kvadrata i da se izdaje za 250 evra.

To je cena sa uračunatim režijama osim struje. Garsonjera je sa dvorištem u strogom centru grada i najam je za jednu osobu, navodi se. Dalje se kaže da je ugovor na godinu dana, a depozit u visini jedne kirije.

Nisu dozvoljeni kućni ljubimci. Sve to je pokrenulo lavinu komentara, a mi smo izdvojili samo neke.

"Dobro je što si podelio fotografiju, jer ovo se rečima ne može opisati.", "Strah me je da pitam gde se nalazi kupatilo.",

"Sa kreveta mogu da operem ruke u sudoperi i zatvorim nogom mašinu za veš",  "Lusteri vade stvar, daju notu luksuza." Barokni minimalizam" "Tri u jednoj i žena i sestra i drug".

BONUS VIDEO: OPASNOST OD PODSTANARA KOJI OKUPIRAJU STANOVE! Advokat: Da bi se ubrzalo iseljenje potrebno je staviti OVU klauzulu u ugovor!

OPASNOST OD PODSTANARA KOJI OKUPIRAJU STANOVE! Advokat: Da bi se ubrzalo iseljenje potrebno je staviti OVU klauzulu u ugovor! kurir televizija

(Mondo/Nova/M. Š.)