Slušaj vest

Prvi dan leta je bio 20. jun, a kraj istog sledi 22. septembra i do tada ima nešto manje od mesec dana. Iako su dani odmora za mnoge prošli brzinom svetlosti, dobar deo Srba svoj godišnji odmor još nije iskoristio, a ima i onih srećnijih koji letuju nekoliko puta u toku sezone.

Ovo leto je izuzetno toplo, a trend toplih dana se nastavlja pa je uživanje na letovanju zagarantovano.

Septembar donosi niže cene letovanja u Grčkoj, idealno vreme za opuštanje i uživanje u manjim gužvama, bez odricanja od sunca i morskih radosti.

Anketa

Da li ove godine idete na more?

Omiljena destinacija mnogih Srba je Grčka i baš na Jonskom moru u ovom periodu možete da se okupate za male pare.

Samo 116 evra umesto 165!

Sa 166 evra na 116 evra pala je cena putovanja u Skijatosu, pa tako za te pare možete sebi priuštiti odmor od 10 noćenja, po osobi, a mana ovog aranžmana je ta što prevoz treba da organizujete sami.

Ista agencija nudi odlazak u Sitnoju i osam noćenja za dve osobe po ceni od 220 evra, a dodatni popust nude ukoliko smeštaj rezervišu četiri osobe - 128 evra po osobi.

U ovaj aranžman je uračunat prevoz autobusom.

Pefkija za manje od 200 evra

Jednospratna kuća nalazi se na u mirnom delu Pefkija. Od centra i šetališta udaljena je oko 500 metar, a isto toliko i od šetališta.

Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera, jer u suprotnom vlasnik apartmana može da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Gore navedeno je u ponudi za 189 evra po osobi za 10 noćenja.

Tasos za 199 evra

Za 199 evra umesto 229 evra, na Tasosu uz organozovani autoboski prevoz u vili na pešačkoj udaljenosti od plaže kao i svih sadržaja koje jedno mesto nudi. 

U pitanju je relativno nova vila, sa lepo opremljenim apartmanima. Svi apartmani su identični, osim što apartmani u prizemlju imaju jednu terasu, dok apartmani na spratu imaju po dve terase. Apartmani na drugom, najvišem spratu, imaju najlepši pogled na more. 

Čišćenje se obavlja redovno, kao i zamena posteljine i peškira. Ova vila je, tvrde, odličan izbor za sve koji žele smeštaj u samom centru mesta, u blizini šetališta, plaže, prodavnica, pekare, supermarketa, restorana i kafića, a istovremeno žele kvalitetan i nov smeštaj.

Evia za 119  evra 

Evia, uz autobuski prevoz, prevoz trajektom i 10 noćenja za 139 evra, a studio sa četiri kreveta 119 evra, ponuda je jedne agencije za putovanja.

"Septembar idealan za letovanje"

Kako za Mondo portal kažu iz jedne turističke agendije, mnogi biraju septembar zbog brojnih pogodnosti.

"Putovanja u septembru pružaju jedinstvenu priliku da se iskusite destinacije bez gužvi i vrućina koje su karakteristične za pik letnje sezone. U ovom periodu, temperature su prijatnije, što omogućava udobnije razgledanje i uživanje u prirodnim lepotama. Takođe, cene smeštaja i avio karata su često niže, što čini septembar idealnim vremenom za one koji žele da putuju kvalitetno, a pritom i uštede, zaključuju iz turističke agencije.

BONUS VIDEO: Cene na Tasosu

Tiktok/nikana.gr Cene na Tasosu