Društvo

ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Pred TV kamerama rekao Ceci - Pričalo se da je Arkan šamarao Marka Miloševića! EVO ŠTA JE ONA REKLA

Autor Petar Latinović

Uživo u emisiji, govoreći o ubistvu Željka Ražnatovića, voditelj je upitao Svetlanu Cecu Ražnatović o glasinama da je Arkan išamarao sina nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića. Ceca je imala jasan odovor na to.

Izvor: MN Press, MONDO/Stefan Stojanović

Svetlani Ceci Ražnatović možda nikada niko pre tog dana, a sigurno ni posle toga, niko nije postavio direktnije pitanje o tome ko je ubio njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana

Bilo je to u emisiji uživo, pre više jedne decenije.

Novinar Miodrag Popov u razgovoru sa Cecom pomenuo čak i šamaranje Marka Miloševića".

"Manipulisalo se dotle da je čak i državni vrh bio umešan u to jer je strujalo po javnosti da je on (Arkan) išamarao Marka Miloševića.

- Nemam komentar, zaista, odgovorila je Ceca.

- Da promenimo temu?

- Naravno.

Ceca je tih godinja gostovala u još jednoj emisiji gde je pričala o tome da li se i čega boji i da li je pomišljala da posle ubistva Arkana ode iz zemlje.

"Gde da odem. Ovo je moja zemlja, ovde mi je porodica, ovde su mi roditelji, deca. Veliki sam patriota. Pakao sam prošla u svojoj zemlji ali me nijedna zemlja ne privlači kao Srbija.

- Ne bojiš se?

- Čega da se bojim?

- Da će se sve ponoviti.

- Da me strpaju u zatvor ponovo?

- Da.

- Pa, dobro. I zatvor je za ljude, odgovorila je Ceca svojevremeno u emisji Balkanskom ulicom.

Govoreći tada o danima koje je provela u pritvoru Ceca kaže:

"Ja sam bila 30 dana u samici. Društvo su mi pravile bubašvabe. Posle tih mesec dana jedna devojka je prebačena kod mene u sobu. Četiri meseca sam bila u istoj ćeliji. Mogu vam reći kad sam ušla u tu ćeliju da su zidovi bili ispisani mojim pesmama. Kada je ta devojka došla onda mi je bilo lakše. Imala sam sa kim da pričam, da plačem."

(MONDO)