Društvo

RUSI SU MONSTRUMI! Ispovest Srbina zapalila društvene mreže, ni policija im ne može ništa - "Skaču, vrište, urlaju..."

Autor Aleksandar Blagić

Jedan muškarac iz Srbije je na društvenim mrežama podelio svoje iskustvo života u istoj zgradi sa Rusima koje je opisao kao "monstrume" i "smrad*ve".

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Jedan muškarac iz Srbije je na društvenim mrežama podelio svoje iskustvo života u istoj zgradi sa Rusima. Srbin je želeo da ostane anoniman i na "Reditu" je podelio svoje iskustvo sa porodicom iz Rusije koja ima dvoje dece.

Muškarac je naveo da oni "urnišu" čitavu zgradu zbog čega je navodno u više navrata reagovala komunalna policija kao i obična policija. Sve to nije dalo rezultate.

"Živim ispod porodice koji su došli iz Rusije krajem prošle godine, imaju dvoje dece. Oni su jako loši ljudi, skaču, vrište, urlaju, najviše deca, jedini oni u zgradi svi ostali smo normalni. Svi su se žalili, čovek je par puta otišao jer beba ne može da mu spava od njih. I predsednik kućnog saveza je bio i još komšija je bilo, obična i komunalna policija su isto bili ali oni nemaju jednu mrvicu empatije.

Plaćaju stan preko 1000 evra pa misle da mogu da rade šta god žele, umesto da su iznajmili kuću za te pare, njima je draže da maltretiraju ljude i sebe. Deca su im kao divlje životinje, po hodnicima trče i bacaju igračke. U stanu urlaju, vrište, skaču, škripe stolicama, bacaju neke igračke ,od kad dođu kući u pola 6 do 10 uveče, a vikendom skoro ceo dan. Onda ponovo od ranog jutra. Zbog prirode mog posla kod kuće sam od posle podne pa do kasno uveče. Imam problema sa štitnom žlezdom i jako mi je bitno da se ne nerviram i da dobro spavam.

Već treći put ovog meseca su me probudili, to me uništava. Mislim da nije uredu da zbog par smra*ova mi ostali završavamo na lekovima za smirenje i da slobodno vreme moramo da provodimo sa slušalicama u ušima, kako bi oni mogli da rade šta god hoće. Da li imate slične komšije? Kako se izboriti sa monstrumima?", napisao je Srbin u svojoj objavi.

(MONDO)