"UNIŠTENI NAMEŠTAJ KOŠTA 5.000€" Izdao stan u Srbiji, stanari ga unakazili - pokazao slike kako je izgledalo pre

Stanari koji su iznajmljivali stan od porodice u Srbiji su iza sebe ostavili užas.

Mondo Stefan Stojanović

Jedan stanodavac prošao je kroz pakao zbog bahatog stanara koji mu je uništio nameštaj. Stanodavac, koji je inače i korisnik mreže X, podelio je svoje loše iskustvo. Pored toga priložio je i fotografije stana nakon boravka stanara.

"Stanar: I sad ja ispadam kao stoka. Ja: Pa, kad jesi. Stanar: Ali ja sam platio sve. Ja: Hoćeš i sav nameštaj da kupiš? Stanar: Ne, pa plaćao sam stanarinu. Ja: Hajde izađi sad napolje i nemoj ništa da pričaš. Sav nameštaj koji je uništen 5.000 evra. Plaćena stanarina 2.500", napisao je ovaj korisnik nekadašnjeg Tvitera.

Kako se može videti na priloženim snimcima stan je pre izdavanja bio uredno sređen i očuvan, a nakon što je stanar napustio isti vidi se uništen nameštaj, kao i brdo smeća.

"Našli keks ispod ormara. Istekao rok 2023. u januaru. 6 upaljača. 3 autića. Dva pakla cigareta, gomilu plastike, a nešto nepoznato je ispuzalo, iskezilo se na nas i pobeglo kroz prozor", dodao je ovaj stanodavac.

Jedan korisnik naveo je da je odustao od izdavanja.

"Svi ostavili dugove. Jedni struju, drugi kiriju, treći uništili nameštaj, četvrti sve nabrojano.. Jednostavno, ne isplati se.. Bolje da zvrji prazno", navodi se u komentarima.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

GORAN MINIĆ: Više mesta za brucoše u studnetskim domovima! Potražnja za stanovima sve manja!  Kurir televizija

 (Informer/MONDO/J.D.)