Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, rekao je da se stidi svog sina koji je pre pet dana ubio troje ljudi. Potvrdio je informaciju da porodica ne želi da preuzme Sulejmanovićevo telo, koje se već pet dana nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli.

Na pitanje ko će sahraniti ubicu iz Gradačca, njegov otac kaže da to sigurno neće biti on.

"Nema ko od porodice da ga sahrani, to su njegovi prijatelji krimosi već sredili i organizovali. To što je on napravio, to ne može normalan čovek da uradi, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio", rekao je otac ubice.

Odrekao ga se pre 20 godina

"I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste videli i čuli. Ja sam se njega odrekao pre 20 godina kada je počeo da me tuče. Ipak je to dete i da je najgori, dete mi je. Ceo život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih krivičnih dela. Kad god sam nešto pokušavao s njim, on je uvek hteo da se svađa i tuče sa mnom, pa sa odustao sam od njega", priča Fikret.

"Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada nisam znao šta će učiniti. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. Bio je Al Capone otkad se rodio i onda je upao u loše društvo", priča dalje otac.

"Imao je on svoje ljude, bliske njemu, koji ga poznaju, ja nikad nisam bio blizak s njim. Kad biste ga upoznali, a da ne znate ništa prethodno o njemu, pomislili biste da Nermin nije loš čovek. Veoma je bio eksplozivan i srčan, za sve bi gubio glavu", navodi Fikret.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, koji je odgovoran za trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji zbog porodičnog nasilja. Ubistvo je učinio ispred vikendice u mestu Sibovac, blizu Gradačca.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina, turske državljane Džengiza Ondera i Denisa. U krvavom pohodu ranjena je i majka, supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti u tuzlanskoj bolnici.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

  • 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
  • 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
  • 062304-560, od 19 do deset časova

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

BONUS VIDEO:

LEO IVANIŠEVIĆ O NADRILEKARSTVU Kurir TV

(MONDO/Index.hr)