• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministarka građevinarstva: Pa ovo je nedopustivo!

Izvor MONDO/Agencije

Rade kad im se hoće, zaključek je posle još jedne (ne)uspešne kontrole napretka putarskih radova, koju je danas izvršila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović.

Ministarka Mihjalović je danas oko 15.00 sati nenajavljeno obišla radove na putu Mladenovac-Topola, i nije zatekla nijednog radnika preduzeća "MBA - Ratko Mitrović niskogradnja" koje je izvođač radova na tom putu.

Noćna kontrola radova u Grdeličkoj klisuri (VIDEO)

Kako se navodi u saopštenju njenog ministarstva, Mihajlović je upozorila nadležne i odgovorne u Putevima Srbije, i firmama koje rade na održavanju puteva, da rade svoj posao i da je "nedopustivo da usred radnog dana nema radnika na gradilištima".

"Na tom putu vozila prolaze samo jednom trakom, a kod nadvožnjaka pred sam ulazak u Mladenovac usred radnog vremena nema nijednog radnika. Takvo ponašanje izvođača neće se tolerisati jer je nedopustivo da građani trpe zbog nečijeg nerada, a da država za obnovu nadvožnjaka plaća više od 107 miliona dinara, koliko iznosi vrednost ugovora", navela je Mihajlović i najavila da će i dalje nenajavljeno kontrolisanje radove.

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

A šta nju briga ima li radnika ili nema? Gospodo draga kad se potpisuje Ugovor imate rok do kojeg morate izvesti radove. Imate dinamiku koju morate ispostovati i to je sve. Ni Nadzor ni niko nema pravo da se mesa u dinamiku izvođaća radova. Prije nego prokomentarisete neku glupost edukujte se malo.Ukoliko se ne ispostuje dinamika Investitor ima mehanizam da kazni izvođača. Kakvi spinovi javnosti, strasno

Nisam razumela

Jel rece ona 107 miliona?! Taj nadvoznjak ima par stotina metara...a rade na njemu vec pola godine.I to samo jednu stranu

Skoroteča

Отишли људи на ручак, не воле да их нико постројава комунистичким методама.

special image