• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSPRESNO: Građani se požalili, Privredna komora im odmah izašla u susret

Izvor mondo.rs

Meštani Lešnice požalili se na to što imaju samo jedan bankomat koji "više ne radi nego što radi". Reagovala Privredna komora Srbije i njen predsednik Marko Čadež i rešavaju im problem.

Meštanin Lešnic u opštini Loznica Željko Radić javio se pre nekoliko dana MONDU i zamolio nas da skrenemo pažnju na problem koji muči stanovnike ovog mesta - jedan bankomat na oko 6.000 ljudi.

"Imamo samo jedan bankomat u celom mestu, ali on više ne radi nego što radi. Koriste ga i okolna sela. To je negde oko 6.000 stanovnika. Verujte, stvarno nam je teško, pogotovo kada su penzije. Gužve su nenormalne u jednoj jedinoj pošti koja je u centru Lešnice. Ona inače radi od 7 do 14 sati, pa možete zamisliti", rekao nam je Radić u subotu.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež je pročitao ovu vest i reagovao.

"Za vikend smo kontaktirali banku čiji je automat. Ekipa je na terenu, servisiraju bankomat, tako da  danas očekujem pun izveštaj - koliko puta je bio van funkcije, koliko imaju transakcija, koliko se kartica kojih banaka koriste", napisao je Čadež u komentaru na inicijalnu vest.

Naveo je i da je banka zatražila razgovor u PKS kako bi uvela multifunkcionalni bankomat (uplate, isplate, menjačnica) sa kompanijom koja to radi.

"Pružićemo svu pomoć za analizu potencijala za otvaranje manje poslovnice ukoliko je moguće", naveo je Čadež, dodajući da je prioritet hitna pomoć ovom mestu za rešavanje problema.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image