• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HLADAN TUŠ iz FOLKSVAGENA: Ne tražimo alternativu, pratimo šta radi Turska

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Iz Volsfburga je danas stigao hladan tuš za uzavrele investicione strasti u Bugarskoj, Ruminiji ali i Hrvatskoj i Srbiji.

Folksvagen ne traži alternativne lokacije za izgradnju nove fabrike automobila, pa ona u Turskoj ostaje aktuelna, izjavio je danas šef proizvodnje nemačke fabrike automobila Andreas Tostman.

"Pratimo razvoj događaja. Planovi za Tursku su trenutno na čekanju. Ne gledamo aktivno alternativne lokacije", rekao je Tostman agenciji Rojters, povodom ranije odluke kompanije da odloži odluku o izgradnji fabrike automobila u Turskoj, zbog kritika zbog vojne ofanzive u Siriji.

Možda će vas zanimati

Nakon vesti o odlaganju podgrejane su nade zemlaja, pre svega na Balkanu, da bi one mogle da budu alternativna destinacija za nemačku investiciju koj bi trebalo da zaposli do 4.000 ljudi  vredna je između 1,2 do 1,5 milijardi evra.

Kao veoma zainteresovani, sa novim boljim ponudama (subvencijama) za investitora javile su se zemlje koje su bile u užem krugu izbora - Bugarska i Rumunija, zatim Srbija a danas je takvu mogućnost pomenuta i iz Zagreba.

Ovime su Nemci, međutim, i te podgrejane nade stavili "ad akta". 

PROČITAJTE I OVO

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Petar

Hitler je sa metkom terao ljude da robuju. A ovi danas Nemci ljudi sede i svi im dolaze i mole da budu njihovi robovi.

Repac Plandiste

Mozda je folsfagen odustao od Srbije, ali je zato Mercedes potpuno izvestan. U Plandistu je vec obezbedjeno i zemljiste za gradnju najmodernije fabrike koja ce zaposljavati nekih dvadesetcetiri hiljade radnika. Za dve, najvise dveipo godine pored Mercedesa, otvara se i fabrika letecih automobila i jedan omanji pogon za proizvodnju spejssatlova. U stvari onaj Elon Musk koji planira osvajanje Marsa u ekspediciju upravo kreceiz Plandista, a prvi pilot bice onaj Orlic koji vec ima iskustva u voznji letecih automobila, a kopilot ce biti onaj sa usima, ako kojim slucajem motor zataji.

Crnogorac

Ne, ovo je prvo aprilska šala ili je Srbija država šale i apsurda. Najsmjesnija država na svijetu je Srbija i njen veliki klovn i cirkusant Efendija nejaki provorodjeni najpametni

special image