• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRŽAVNE RASPRODAJE: Banju Zlatar neće niko, za kasarne ćemo videti

Autor .. Izvor Tanjug

Nijedna ponuda nije stigla na tender za prodaju Banjskog kompleksa Zlatar u Novoj Varoši, a kako će proći prodaja 22 vojna kompleksa koji su "viška", tek ćemo videti. U zakup se daje Hotel Stara planina.

U Novoj Varoši su jedna domaća kompanija i jedan investicioni fond iz inostranstva otkupili konkursnu dokumentaciju, ali na tender za prodaju koji su objavili Republička direkcija za imovinu i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje nije stigla nijedna ponuda, rekao je predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević za PP Mediu.

Vasiljević je rekao da će "vrlo brzo oglas za prodaju biti ponovo objavljen" i dodaje da će "početna cena tada biti umanjena za 20 odsto".

Možda će vas zanimati

Banjski kompleks za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih oboljenja, ima korisnu površinu od 12,2 hiljade kvadratnih metara, bio je ponuđen po početnoj ceni od 3,9 miliona evra, a rok za dostavljanje ponuda istekao je 12. novembra.

Banja Zlatar nije jedini kompelks koji trenutno prodaju Srbija. Država je ponudila na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske.

A IMA I U ZAKUP...

Javno preduzeće "Stara planina" ponudilo je u zakup Hotel Stara planina koji ima više od 24,5 hiljada kvadratnih metara, a početna mesečna cena zakupnine je četiri miliona dinara bez PDV-a, objavljeno je danas. Za zakup ovog hotela traže se zatvorene pismene ponude koje se mogu dostaviti do 29. novembra, a njihovo otvaranje biće 3. decembra. Najbolja ponuda biće odabrana po kriterijuma najviše ponuđene cene, delatnosti koja će se obavljati u hotelu i referencama ponuđača.

Naskuplji je Carina u Smederevu koji je ponuđen za 2,4 miliona evra, objavila je danas Republička direkcija za imovinu. Na više od 18 hektara Carina ima 14 objekta a kao i druga ponuđena imovina prodaje se u viđenom stanju.

Među ponuđenima je još i pet vojnih kompleksa u Novom Sadu, po dva u Leskovcu i Beogradu, kao i državna imovina u Aleksincu, Beloj Crkvi, Mladenovcu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Nišu, Somboru, Surdulici i Užicu.

Ovi vojni centri bili su skladišta, klubovi vojske, vežbališta, kasarne a ponuđena je i jedna komanda.

Neki od njih ponuđeni su po sniženim cenama a pismene ponude zainteresovani mogu podneti u roku od 15 dana.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image