• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nišlije u čudu: Za novu POLOVNU GARAŽU daju 340.000€

Izvor mondo.rs Izvor Beta

Izgradnja sprne montažne garaže na Sinđelićevom trgu u Nišu je u toku a građani koji su se ionako bunili sda su dodatno iznervirani "kvalitetom" montažnih delova.

  Nova montažna garaža u Nišu biće delom izgrađena od polovnih elemenata Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Nakon postavljanja prvih asfaltnih ploča ispostavile su se kao tačne tvrdnje stanara okolnih zgrada, da će garaža delom biti izgrađena od polovnih elemenata.

Na asfaltnim pločama, koje su proteklih dana postavljene na metalnu konstrukciju, primetni su tragovi korišćenja, ali u JKP Parking servisu, koje finansira izgradnju garaže sa 40 miliona dinara, istakli su da je reč o "repariranim delovima koji ispunjavaju sve standarde i propise".

Možda će vas zanimati

Rukovodilac službe za eksploataciju parkirališta Marjana Radosavljević kazala je danas agenciji Beta da su određeni metalni stubovi i asfaltne ploče preuzeti od beogradskog Parking servisa jer su dobijeni "gratis", dok je veći deo konstrukcije kupljen nov.

"Svi elementi odgovaraju standardima. Kada budu postavljeni neće se razlikovati od novih delova", izjavila je Radosavljević.

Direktor JKP Parking servis Dejan Dimitrijević rekao je agenciji Beta da to preduzeće finansira izgradnju garaže iz investicionog kredita, a pored firmi CD His i Metaloprerada izvođači radova su još i JKP Mediana, JKP Naisus i pomenuti Parking servis.

Dimitrijević je kazao da će, zahvaljujući vremenu koje ide na ruku graditeljima, javna garaža biti izgrađena mnogo pre marta, kada je planiran završetak radova.

On je kazao da će javna garaža imati 120 komfornih parking mesta, dok je na parkingu ranije bilo mesta za 70 vozila.

Izgradnja garaže na Sinđelićevom trgu odvija se uz protivljenje stanara okolnih zgrada koji su tokom leta u nekoliko navrata organizovali protest zbog seče stabla lipe i zauzimanja zelene površine.

Stanari nisu uspeli da spreče izgradnju montažne garaže iako su sakupili više od 600 potpisa, ali i dalje tvrde da će taj objekat ugroziti njihovu bezbednost jer u slučaju požara vatrogasno vozilo neće moći da prođe uskim prolazom između garaže i solitera.

Stanari takođe tvrde da garaža neće biti bezbedna za korišćenje jer će biti izgrađena od delova garaže koja je 11 godina korišćena u Beogradu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djokara23

U ovoj drzavi ne moze nista da prodje bez manipulacija vladajucih struktura!?!

special image