• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OZBILJAN USPEH: Velika fabrika a 10 godina bez povreda na radu

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Fabriku Japan tobako internešnal u Senti obeležila je ozbiljan i ne takočest događaj u Srbiji - 10 godina bez povrede na radu u tom kolektivu.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je juče fabriku Japan tobako internešnal (JTI) u Senti povodom obeležavanja 10 godina bez povrede na radu u tom kolektivu i rekao da je pitanje bezbednosti i zdravlja na radu od opšteg društvenog značaja i u zajedničkom interesu zaposlenih i poslodavaca.

Ministar je podsetio da je Vlada 2019. godinu proglasila godinom bezbednosti i zdravlja na radu, te da je jedan od važnih prioriteta da se radnici vraćaju kući svojim porodicama bezbedni i zdravi.

Možda će vas zanimati

Podsetivši da je JTI jedan od većih stranih investitora u našoj zemlji i da predstavlja dobar primer kada su u pitanju bezbednost i zdravlje na radu ministar je apelovao na one koji se danas ne pridržavaju toga da bezbednost daje sigurnost i zadovoljstvo radnicima.

Direktor fabrike, Aleksandar Živkov kaže da je bezbednost radnika oduvek bila prioritet i da postoje stroga pravila i procedure na kojima se insistira.

"Kompanija je uložila u fabriku u Senti oko 62 miliona dolara od kako je došla u taj grad, a veliki deo tog novca uložen da bi se unapredila radna sredina i da bi se podigli standardi u kojima rade zaposleni", kaže Živkov.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image