• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knot autofleks širi proizvodnju u Srbiji

Izvor mondo.rs Izvor Beta

Mađarsko-nemačka kompanija Knot Autofleks Jug" (Knott Autoflex Yug) danas je u Bečeju otvorila novi pogon za toplo cinkovanje proizvoda od gvožđa i čelika. Za investiciju od 7,5 miliona evra od države dobijeno 250.000 evra.

U novom pogonu, čijem otvaranju je prisustvovao i predsednik Republike Aleksandar Vučić, zaposleno je 82 radnika, a godišnji kapacitet linije je 20.000 tona, od čega će 14.000 tona biti za prodaju, a ostatak za potrebe sopstvene proizvodnje.

Knot proizvodi delove za autoprikolice i zapošljava u Bečeju 740 radnika, a ukupna investicija te kompanije je 25,5 miliona evra.

Možda će vas zanimati

U Bečeju kompanija posluje preko tri firme: Motorfleks Remont, Knot Autofleks jug i Autofleks Livnica.

Preduzeće Knot Autofleks Jug je osnovano ;2003. godine i više od 90 odsto proizvoda prodaje u inostranstvu, a u 2019. godini njegov promet je bio 29,2 miliona evra.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tito

Ovakve fabrike ce podici proizvodnju u Srbiji, gde ce se sve lancano rayvijati. Novi investitori ce sigurno pomno pratiti stanje u nasoj zemlji.

Ivan

Srbija je postala sigurna ekonomska zemlja. Investitori vide stabilnost i napredak naše zemlje. Nadam se dolasku još većeg broja invenstitora.

Đorđe Travica

Završio sam srednju tehničku školu, svaki drugi iz moje generacije sad radi u Knottu...plate su za naše standarde solidne i redovne...

special image