• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA PUMPE DO 15:00: Evo gde se može natočiti gorivo kad je "policijski čas"

Izvor mondo.rs

Naftna industrija Srbije promenila je radno vreme svojih pumpi, shodno vanrednom stanju i vremenu zabrane kretanja, i uvela dežurne stanice za vreme policijskog časa.

Benzinske stanice NIS Petrola i Gazproma za potrošače otvorene su od 7 do 15 časova, dok će određene stanice raditi bez prekida.

To su benzinske pume koje služe za snabdevanje državnih organa, zdravstvenih i drugih javnih institucija, kao i pravnih i fizičkih lica sa posebnim dozvolama za kretanje tokom trajanja policijskog časa, saopšteno je iz NIS-a.

Evo gde se nalaze DEŽURNE PUMPE

Izvor: NIS.rs

Proizvodnja i isporuka, kao i prodaja goriva na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama odvijaju se u najboljem redu a rusko-srpska kompanija spremna je za stabilno snabdevanje stanovništva, privrede i javnih institucija.

Proizvodnja u Rafineriji nafte Pančevo se obavlja nesmetano, kao i distribucija naftnih derivata, a i sam predsednik Republike je nedavno rekao da nafte i benzina u Srbiji ima toliko da će morati da dozvole izvoz a da svi koji šire priče o nestašicama će odgovarati pred sudom..

NIS će nastaviti da poštuje sve preporuke Vlade Srbije povodom novonastale situacije. O svim eventualnim promenama radnih vremena naših benzinskih stanica, potrošači će biti blagovremeno obavešteni na društvenim mrežama i sajtovima NIS Petrol, Gazproma i "Sa nama na putu" AMSS-a.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image