• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Vučić najavio kada TAČNO dobijate 100 evra!

Autor Milutin Vujičić

Predsednik Srbije još jednom govorio o ekonomskim merama koje je nedavno predstavio i najavio i kada će svima biti uplaćeno 100 evra. Najavio je i "osnaživanje Er Srbije".

 100 evra svim građanima Srbije 11. maja najavio Aleksandar Vučić Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Krajem marta predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je ekonomske mere za borbu protiv korona virusa, a tom prilikom najavljeno je i da će svi punoletni građani dobiti 100 evra bespovratne pomoći, a sada je poznato i kada će to tačno biti.

"Već oko 11. maja ćemo svim građanima Srbije uplatiti sto evra, negde u ta tri-četiri dana", kazao je Aleksandar Vučić gostujući večeras na TV "Pink".

Možda će vas zanimati

"Imamo novca i imamo mnogo. Smejali su mi se za 100 evra, ali znate šta to znači za siromašne ljude. Japanci daju 850 evra, mislite da su Amerikanci ludi? Mi nismo takva sila, mi moramo to da dajemo iz realnih izvora, to radi Singapur, Hongkong, svi to rade…", dodao je predsednik Srbije.

Najavivši zvaničan datum kada će svi građani naše zemlje dobiti pomoć od 100 evra, rekao je i zbog čega se te mere donose.

"Time podstičemo potrošnju i postičemo nadu, psihologija je pola ekonomije!", poručio je Vučić.

On je rekao i da će Srbija pokušati da se postavi tako da se osnaže javna preduzeća. "Ne treba da se brinu u EPS-u i drugim preduzećima, Er Srbiju ćemo ozbiljno da osnažimo".

"Imaćemo najbolju ekonomiju u Evropi ove godine", poručio je.

Možda će vas zanimati

Komentari 178

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ajojgdemenadje

alo botovi!!!~ kako mislite da vas predsednik isplati 100e a da nije uzeo kredit od MMFa i SVETSKE BANKE.... bas mi je drago da cete biti u prvim redovima za vakcinisanje cmok cmok

Hitno potreban softver za štancovanje +/-

Zanima me koji je to softver za kreiranje +/- na web komentare, hoću i ja da instaliram jedan, pa da od muke do kraja ove represije kontriram partijskim radnicima svih boja? Kad se u nekom članku pomene glavni, onda je broj +/- obavezno četvorocifren. Ovi radnici na sramnom zadatku nama, neprivilegovanima, svakodnevno otimaju jedini dostupni način slobodnog izražavanja mišljenja! Ima li negde besplatan download softvera, istog ili boljeg nego onaj što ga koristi castle web stranica.

Zoran bl

@Hitno potreban softver za štancovanje +/- Jesi li primetio da su svi takvi komentari zakruzeni na ceo broj? 1200. 700. 900. Itd.

special image