• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na računu nula kilovata: Građani zbunjeni obračunom za struju

Izvor mondo.rs Izvor Novosti

Pojedinim sugrađanima EPS poslao uplatnice bez utroška. EPS: Poslaćemo korigovane iznose i novi rok za plaćanje

Pojedini Beograđani su za prethodni mesec dobili račune za utrošak struje u martu u iznosu od - nula dinara. U EPS uveravaju da će korisnicima kojima nisu obračunati kilovati, biti korigovani računi.

Stanari pojedinih delova grada bili su iznenađeni kada su ugledali "nulu" na uredno otkucanom računu. Ovo naravno, ne znači da nemaju potrošnju za mart, ali su se pitali da li su strujomeri uopšte očitani, pišu "Novosti".

Možda će vas zanimati

 "Celoj našoj zgradi stigli su računi za iznosom nula dinara", kaže sugrađanka iz zgrade u Ulici Dragoslava Srejovića 74R u Mirijevu. "Pošto nisam želela da mi se troškovi nagomilaju, jer znam da sam kilovate trošila, uplatila sam prosek iznosa koji mi uobičajeno stiže. Moram da naglasim da se brojila nalaze odmah na ulazu i da su bila dostupna za očitavanje".

Kako objašnjavaju u EPS, upoznati su sa situacijom u kojoj su se našli pojedini sugrađani i uveravaju da će izdati nove račune.

"Stanari zgrade u Ulici Dragoslava Srejovića 74R, u Mirijevu koji su dobili račune sa potrošnjom od nula kilovata dobiće nove, korigovane račune i ni na koji način neće biti oštećeni", navode u EPS. "Već su preduzeti svi potrebni koraci da se uradi korekcija računa za mart uz novi rok za plaćanje".

Pojedine građane ovakva situacija dovela je u dilemu da li je trebalo da sami očitaju svoja brojila i pošalju nadležnima. Međutim, kako su ranije objasnili u EPS, sva brojila koja su dostupna, računajući ona u stambenim zgradama, i dalje očitavaju njihovi radnici na terenu. Molba da upišu stanje na brojilima i pošalju elektrodistribuciji važila je za porodične kuće kako ne bi dolazilo do kontakta zaposlenih i ukućana.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ne lupetaj

Stigao račun upisani kilovati a vi niste trošili, sledeći stiže upisana oretplata.Stigao račun 0 kilovata, sledeći mjesec kada očitaju doći će račun sa svim kilovatima zajedno. Ako vam je mnogo para vi uplatite neku sumu za to će sledeći biti umanjen. A li nekima je samo do kukanja.

Fuj sns bot

Ne brinite, naplaticevam i to duplo sa kamatom, nista se ne brinite.

Serbia forever

EPS se izvinjava svim gradjanima, koji su dobili račun za struju 0 dinara, a nisu članovi SNS-a! Uz veliko izvinjenje, stići će račun sa ozbiljnom cifrom! Hvala, vaš EPS!

special image