• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUSKI LANAC STIŽE U SRBIJU: Otkriveno kada će prvi potrošači moći da pazare, najavili da će biti jeftiniji od drugih

 Lana Stošić
Autor Lana Stošić

Ruski diskontni lanac "Svetofor", koji je u evropskim zemljama poznat pod brendom MERE, počinje da radi na srpskom tržištu, a za manje od mesec dana potrošači će moći da se snabdevaju u njihovim prvim marketima.

 prodavnice mere rusi otvaranje u srbiji svetofor Izvor: Kurir/Zorana Jevtić

Već su u pripremi i najkasnije do sredine januara biće otvoreni prodajni objekti u Batajnici, Kruševcu i Subotici, tokom februara u Kraljevu i Vršcu, a do kraja aprila i početka maja planirano je da počne da radi ukupno 15 prodavnica u našoj zemlji.

Ovo kaže ministarka trgovine Tatjana Matić, ističući da je Ministarstvu to potvrđeno u Trgovinskom predstavništvu Ruske Federacije. 

Možda će vas zanimati

"Činjenica da u Srbiju dolazi jedan od najvećih diskontnih lanaca u Rusiji je samo još jedna potvrda da je naše tržište maloprodaje među perspektivnijim u regionu", naglašava Matićeva.

Kako je najavljeno polovinom avgusta iz ogranka ove ruske kompanije u Beogradu, na srpskom tržištu je planirano otvaranje najmanje 100 marketa prosečne površine od 1.000 kvadrata.

Tada su naveli da će njihove cene biti niže za 20 odsto od prosečnih, kao i da planiraju da rade direktno sa proizvođačima, sa strogom kontrolom kvaliteta i niskom trgovačkom maržom.

Kako je ranije najavljeno, cene bi mogle da budu i 20 odsto niže nego kod konkurencije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tik-Tak

Nešto mi govori da će kao u "Lidlu" biti 90% naše robe i 10% kineskog teškog škarta

Smederevac

@Tik-Tak A Linda sto ima kvalitet pa kad udari one Italijanske ili Poljske suhmesnate proizvode po ceni koja nema veze svezom koliko je nista, trebalo bi covek da se zapita sta je u toj virsli ili salami ili tom mesu...A i ja sta pisem kad narod gleda cenu a salama za pse kvalitetna kosta 170 dinara a salama za ljude 140 kilo...

Bcb

@Smederevac a sta bi ti?Nemacki kvalitet?Dobro se zna da su fabrike u Rumuniji i Poljskoj za Istocnu Evropu.Pa cak i Madjari,Cesi...bratija iz Vesegradske grupe ne dobijaju nemacki kvalitet.A dace Srbima sigurno.

special image