• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JELENA OD HOBIJA NAPRAVILA BIZNIS: Početak je bio težak, a sada pravi unikate od najprirodnijih materijala 

Autor Edin Delibašić

Upotreba pamuka za izradu tkanina, poznata je još od davnina, a da li ste znali da se pamučni konac koristi i u izradi torbi i to od drveta.

 Čačanka od hobija napravila biznis Izvor: Rina

U nedostatku poslovnih angažmana svog primarnog zanimanja usled pandemije izazvane korona virusom Jelena se preorjentisala i počela da izrađuje torbe od drveta i pamuka.

"Ideja mi je došla da radim torbe isključivo od pririodsnih materijala, na njima, apsolutno nema ništa što je veštačko, sve se tiče drveta i pamuka. Sama sam izmislila, kako da ubacim, prišijem i prošijem pamučni konac na dasku. Na internetu sam nalazila da se sve slične torbe rade iz jednoma, kod mene to nije slučaj, ja na drvetu ručno oslikavam i da to bude sa prednje strane torbe", rekla je Jelena Vasiljević Tajević.

Možda će vas zanimati

 Jelenin početak izrade torbi kaže bio je izuzetno težak, posebno zbog činjenice da nikada ranije nije uzela heklovku u ruke.

"Moji prvi počeci bili su sa svekrvom koja mi je pokazala prve čvoriće kako se heklaju, a kada sam joj donela torbu koju sam sama celu napravila žena se baš prijatno iznenadila, jer sam ja svoje prve čvoriće koje sam pravila pomagala sam obema rukama i bilo mi je izuzetno teško", pojasnila je Jelena.

Izvor: Rina

Jelena ne krije nadu da će njeni unikati biti primećeni kod svih onih koji znaju da prepoznaju vrednost ručnih radova i prirodnih materijala.

"Iskreno se nadam da će moji radovi biti primećeni, jer su zaista jedinstevni i drugačiji, gde uopšte nema veštačkih materijala i ne liče na druge radove te se nadam da će stvarno ugledati svetlost dana", zaključila je Jelena.

Jelena je jedna od retkih koja svoj hobi pretvatra u posao i pomera granice, tako što je bliska prirodi.

(MONDO/Rina)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image