• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DO NOVIH 100 EVRA OD DRŽAVE: Evo šta je potrebno da uradite za prijavu!

Autor Veljko Petranović

Objašnjen je i način kako da se prijavite za novih 100 evra.

 Banka, novac Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Goran Sivački

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je novu meru državne pomoći, usmerenu ka mladima, na godišnjoj konferenciji za štampu gde je rezimirao proteklu godinu i njena najznačajnija dešavanja.

Možda će vas zanimati

"Za sva lica od 16 do 30 godina pripremili smo meru koja će se brzo realizovati, to je mera podrške. Svi mladi koji su napunili 16 godina, pa do lica koja će u 2022. napuniti 30 godina ili bar jednim delom imali nepunih 30 godina, imaće pravo da se prijave od 15. do 30. januara i već 1. februara da dobiju novčani iznos od 100 evra. To je oko 1.050.000 lica između 16 i 29, odnosno 30 godina", istakao je predsednik Vučić.

Kako se prijaviti?

Prijave za novih sto evra, to jest pomoć države izgledaće isto kao i za prethodne. Za 100 evra od države moći ćete da se prijavite preko sajta Uprave na trezor. Tu je zatim potrebno uneti svoje podatke, JMBG i odabrati banku koju koristite.

Prijavljivanje će biti organizovano od 15. do 30. januara, a isplata je planirana za 1. februar. Za dobijanje 100 evra biće potrebna samo lična karta i otvoren bankovni račun.

Predsednik Vučić je naveo da na 100 evra može da računa oko 1.050.000 mladih u Srbiji. On je objasnio da je ova mera doneta s ciljem da država i toj kategoriji građana ukaže pažnju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 54

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lidija

Država još jednom dokazala da brine o mladima.

Alokin

Paziii sad !!! Imam 45 godina, nemam posao, troje dece, blizance ( studente) , najmaldja je osmi razred, na zavodu smo i zena i ja. Imam zenu( to sam vec rekao). Imam i psa. Imam autooooo, 2002 god. renault scenic 1.9 dci ( ejjj registracija istice u feb. 2022 ). Pa jbt... ja bukvalno nemam nikakve olaksice!! Stavise. Sad ocekujem pitanje : A jel ? Nemate nikava primanja a odakle Vam pristup internetu ? Ljudi ja jednu jednu jedinu rec nisam slagao. A ovakvih kao ja nas ima mnoogoo. Ukljucite logiku i malo mozga. Pa ako ako al' nemoj jako. Dosta je bilo !!!!

Tisina tamo

@Alokin radi bilo sta imas gradjevinu, trafiku posla ima ali svi ocekuju novac a da nista ne rade e pa ne moze bato moj svi bi to voleli od kukanja nema nista.

special image