• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPAJAJU SE DVE VELIKE BANKE U SRBIJI, MENJAJU SE USLOVI POSLOVANJA: Više nema čekanja u redovima, uvodi se bitna promena

Autor Ivana Lazić

Spajanje NLB I Komercijalne banke predviđeno je do kraja aprila.

 Banka Izvor: Stterstock/Pavel L Photo and Video

Predsednik slovenačke NLB grupe Blaž Brodnjak, potvrdio je danas da će Komercijalna banka i NLB banka Beograd do kraja aprila biti spojene u jednu banku, a novo ime banke biće NLB Komercijalna banka. Njihovim spajanjem biće poboljšan sistem poslovanja i omogućen razvoj novih usluga.

Brodnjak je dodao da će biti manje u narednom periodu, a da će građani Srbije imati mogućnost da završe "bilo koju transakciju, u bilo koje vreme i na bilo kom mestu na planeti", preko kontaktnog centra i video razgovora putem pametnog telefona, a sa razvojem digitalnih usluga nije ni potrebno posećivati poslovnice, jer svi poslovi mogu da se završe onlajn.

"Ono što smo u Sloveniji već ponudili našim klijentima, u smislu digitalne dostupnosti, uvešćemo i u Srbiji uključujući i 24-časovnu podršku preko kontaktnog centra, kao i sve moguće servise i proizvode koje ćemo nuditi na daljinu putem onlajn kanala", rekao je Brodnjak na Poslovnom forumu Srbija - Slovenija.

Potpisivanje će se vršiti digitalno preko biometričkog potpisa, te neće biti potrebno dolaziti u poslovnicu, osim ukoliko je u pitanju savetovanje sa stručnim licem oko rešavanja stambenog pitanja ili dugoročne štednje za školovanje dece ili penziju,

NLB grupa ima veliku želju da se proširi i na hrvatsko trzište, kako bi postala prva i jedina bankarska grupacija koja će pokriti celo područje nekadašnje Jugoslavije i nuditi novi servis, kazao je Brodnjak.

"To znači da će na bankomatima NLB grupe, bilo gde da se putuje u regionu, moći da se podiže novac bez naknada. Takođe, firme će imati mogućnost da plaćaju, nezavisno od iznosa, pet evra fiksnu tarifu bilo gde u regionu", naveo je Brodnjak.

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Arsenije

Koliko će to koštati korisnike? Već je počelo da košta. Uvedena naknada za on-line transakcije, kurs u on-line menjačnici postao nepovoljniji, naknada za Master Standard otišla na 500 dinara mesečno i ta kartica ispala iz set računa,...

Beogradska seljačina

Najgora banka najgori ljudi zaposleni

Rasa

Da li je NLB banka vratila pare Srbima koje je uzela Ljubljanska banka kada su opljackali R.Srbiju 90ih ili smo.i to oprostili..onako demokratski.

special image