• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA KRENULA MASOVNA PRODAJA: Mesto u Srbiji gde kuće kupuju samo BOGATAŠI, cene placa 4 puta veće

Autor Ivana Lazić

Cene su skočile - sa 500 evra i na 2.000 i više.

 Pavlovci Djokovic kuca Izvor: Twitter/BBC/Screenshot/youtube/screenshot/Radio Televizija Vojvodine

Mesto Pavlovci pored Rume postalo je prava atrakcija poslednjih godina, kvadrat košta oko 2.200 evra, a mnogi sportisti i estradnjaci kupuju placeve baš na ovoj lokaciji. Tražnja je pogurala cene zemlje i po nekoliko puta, pa su Pavlovci postali stecište turizma za kratko vreme.

Može se reći da je popularnost ovog mesta vrtoglavo porasla kada je Novak Đoković odlučio da baš u ovom mestu kupi plac i sagradi kuću. Nakon ovog njegovog poteza, mnogi su ovu vojvođansku varošicu odabrali za svoju oazu. Tako je danas gotovo nemoguće naći slobodan pedalj zemlje koji je u prodaji.

U Pavlovcima živi svega 390 stanovnika, ima oko 175 domaćinstava, sa tri člana u proseku. Do Beograda je mesto udaljeno 69 kilometara, od Novog Sada 46 kilometara, Rume oko sedam...

"Tačno 510.000 evra za ceo plac, odnosno 2.217 evra po aru. Plac je udaljen oko 60 metara od obale Pavlovačkog jezera. Ima nešto više od 2 hektara. U okruženju se nalaze vile naših poznatih košarkaša, tenisera i fudbalera", jedan je od oglasa.

Izvor: youtube/screenshot/Radio Televizija Vojvodine

Pavlovci su poznati i po i Pavlovačkom jezeru, poznatijem pod nazivom Kudoš. Datira iz 1983. godine, i dužine je 400 metra. Na levoj strani jezera smešteno je nekoliko ugostiteljskih objekata, a Novakova vila ima izgrađen prilaz baš do obale Pavlovačkog jezera.

Iako mnogi žele da prođu što jeftinije, u poslednje vreme to nije moguće s obzirom da je potražnja za nekretninama i placevima sve veća, a ponuda sve manja, samim tim i cene su skočile - sa 500 evra i na 2.000 i više.

I montažne kuće dobro rešenje

U poslednje vreme sve su traženije i montažne kuće, te se ljudi odlučuju za kupovinu placa i gradnju. Montažnu kućicu za odmor moguće dobiti i za desetak hiljada evra.

Cene kvadrata montažnih kuća se kreću od oko 250 evra po kvadratu do 500 evra i više, u zavisnosti od niza faktora. S jedne strane kupci imaju izbor tri tipa gradnje: Siva gradnja (koja ne uključuje postavljanje elektro instalacija, instalacija vodovoda i kanalizacije, kao ni postavljanje podnih obloga ni sanitarija) i ona košta između 190 i 250 evra po kvadratu.

S druge strane, ključ u ruke (gde dobijate kompletno završenu kuću) košta od 300 do 500 evra po kvadratu, u zavisnosti od toga da li želite ili ne izgradnju temelja, kao i od proizvođača.

(Mondo/Blic)

Pročitajte i ovo:

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realan

Nije Novak glup zna on sta znaci priroda i provodjenje vremena u priodi … Covjek je postigao vrhunske rezultate osvojio sve sta se moze osvojiti jer pametno provede svaki svoj slobodan minut sat dan nedelju zahvaljujuci zdravoj ishrani odlazeci u prirodu.Zahvaljujuci takvim pristupom prema svom tijelu postigao je rezultate i rekorde da ga nisu na ovakav nacin zaustavili on bi postao jedan od najvecih sportista na svijetu ako to vec i nije… To je sto se tice njegove karijere a sto se tice humanosti ljudskosti i ponasanja prema obicnim ljudima djeci fanovima tu je prekucao igricu Jedna prica izmedju mene i moga prijatelja Holandjanina kada je Nole bio u pritvoru u Australiji i kad se sve zavrsilo negativno po Novaka prijatelj mi salje poruku BRATE ON JE MOJ SAMPION I HEROJ Hvala ti Novace za sve ja licno sa ponosom i postovanjem izgovaram tvoje ime…

Aca

Otvara pekaru, sprema se za penziju!

pavlovci

To je selo a ne mesto!

special image