• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBJAVLJENE NOVE CENE GORIVA U SRBIJI: Evo koliko ćemo plaćati evrodizel i benzin!

Autor Nikola Todorović

Objavljene su nove cene goriva na pumpama koje je propisala država, i koje važe od 15 sati u petak 13.05.2022. godine.

 Nove cene goriva 13 maj 2022 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Maksimalna cena evrodizela u narednih nedelju dana na pumpama će biti 202,00 dinara, a benzina evro premijum BMB 180,00 dinara, objavljeno je na sajtu Minstarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. 

Podsetimo, Vlada Srbije je na sednici 28. apila usvojila izmenjenu Uredbu o ograničenju visine cene derivata nafte koja je 29. aprila stupila na snagu, a kojom je zadržana ista metodologija obračuna maloprodajne cene derivata nafte.

Podsetimo, Vlada Srbije je 7. aprila produžila Uredbu o ograničenju cena derivata nafte, koja će važiti do kraja ovog meseca. Reč je o izmenama i dopunama Uredbe o ograničenju visine cena naftnih derivata, čija je primena bila predviđena od 11. marta do 11. aprila. Ministarstvo trgovine je navelo da je nova uredba doneta u cilju sprečavanja većih poremećaja na tržištu. Takođe, uz nedeljno usklađivanje cene, Vlada Srbije je od 10. marta privremeno smanjila i akcizu na goriva za maksimalnih 20 odsto, koliko dozvoljava zakon.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 47

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Konstruktore

Ja se vozim na moj patent, uzeo sam izsuzu kaminon motor pa sam preradio americki dzip iz drugog svetskog rata, dodao produzetak pozadi, donji deo kamaz osovine 2 tocka napre 4 pozadi svih 6 vuča. Maksimalna brzina 150 km na h. Cela školjka kabina je dodatno ojačana sa titanijum panelima i kosturom. Prednji deo zastite uzet iz nas car preradjen ojačan zarad amortizacije usled sudara. Uglavnom masina kakve svet nema. Izlazi svuda gde ima i gde nema puta, jedino uza zid ne moze izaci.

Tu

Zato sto je kvalitet nafte u svetu los. Nekada 1970 sa 10 litara benzina mogao si predjas o ho ho. A sada ni sa 50 litara obrnes se oko bloka do centra i vec pokazuje da je prazan. Plus mozda i namerno prave takve motore da povuču mnogo goriva brizganjem a da isporuce malu snagu.

Konjokradica

Dajte predloge, koji je najbolji muški parfem da bude univerzalan sve sezone i sve prilike do 15.000 rsd.

special image