• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PALA CENA SVINJSKOG MESA U PRODAVNICAMA! Vlada donela odluku o ograničavanju, evo koliko će sada koštati

Autor Sara Gajić

Vlada Srbije je donela odluku o ograničenju cena svinjskog mesa.

 Mesara Izvor: Youtube Printscreen/ KALE DZEDAJ IMAM SILU

Vlada Srbije dopunila je odluku o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i to u delu koji se odnosi na cene svinjskog mesa, kao i na ograničenje marže pri prodaji pilećeg mesa, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Donetom odlukom doći će do snižavanja cene u odnosu na prosečne cene u prodavnicama: svinjske plećke za 173 dinara po kilogramu, svinjskog vrata za 218 dinara po kilogramu i svinjske slabine za 150 dinara po kilogramu, dok će istovremeno doći i do nivelacije cene svinjskog buta.

Vlada Srbije donela je, takođe, odluku i o ograničenju visine marže pri prodaji pilećeg mesa na maksimalno 10 odsto, zaključuje se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.

(MONDO)

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vladimir

Mene zanima krajnja cena, a ne koliko je šta pojeftinilo. U petak sam bio u Matijevićima i tamo 1 kg svinjskog buta je košta 1099 dinara??? Pa ja pitam prodavačicu jel ovo ispravna cena a ona mi kaže da da to je ispravna cena... Šok, a 1 kg belog mesa je bio 800 dinara pa gde je tu išta pojeftinilo... Sramota i ko to sve NE kontroliše...

@

Juce sam kupila meso u Gomex-u pakovanje od pola kilograma na racunu pise da kosta trista i nesto dinara,a na kutiji u kojoj je upakovano meso pesto i nesto dinara.Obrazlozenje prodavaca zasto na racunu pise jedna cena,a na pakovanju mesa druga da je meso poskupelo i da je prava cena za pakovanje svinjskog mesa od pola kilograma pedsto i nesto dinara,i da nisu stigli cenu da promene u kasi.Pa se pitam sta je tu pojeftinilo?

Serbia forever

Jesu li saopštili svinjama, da više jedu splačine, a manje kukuruz, opale jabuke i drugo voće....

special image